Matkatiin Jyväskylään jo pe iltana, niin sai aamulla nukkua vähän pidempään (tunnin;) Saria tapaamassa, samalla saatiin punkki pois Ruskan korvasta, olihan jo iso, eli ollut siinä jo muutaman päivän:( Ja yöksi Minnan lauman luo, on mukava kun veli, siskopuoli ja poikanen tulevat niin hyvin juttuun:) Tänks taas kerran!!!

Hellehän se tuli, ja loi omat jännitykset suorituksiin, mutta ei se kuumuus menoa hidastanut:)

Aamu alkoi haulla, rata oli ok:n näköinen. Ekalla pistolla vasen etukulma MM ylös, täydellinen suoritus. Sit pistoja,jokka meni ok, ja tulimme radan päähän. Ruska oli juossut jo alueen läpi, eikä enää lähtenyt, kun sen mielestä siellä ei ketään kai ollut. Eli meillä jäi vasempaan takaosaan ojassa pressun sisällä maannut MM sinne:( Huonoa tuuria, päivän aikana tuuli pelasi toisinaan hyvin, sit oli ihan tyyntä välillä.

Kakkosena jälki, maasto taas kivan näköistä. Janalla takajälki, toimin itse ok ja annoin liinan mennä loppuun ennenkuin liikuin. Tuomarin käskyllä palautus jäljellä oikeaan suuntaan ja sieltä sit kepit nousi vauhdilla.

Kolmantena esineruutu, sekin ok maasto, kuivaa risua oli paljon, matalaa kuusta ja nousua takalinjaa kohti. Ruska bongasi heti esineen, ja paluumatkalla toisen,teki sit vaihdon....

Neljäntenä pudotettu. Laskin pisteitä, joita ei ollut koulariin vara menettää montaa, ja olin tyytyväinen että jäljellä meidän parhaat osiot, mut toisin kävi. Mulla jäi kertomatta Ruskalle mitä mennään tekemään (omat rituaalit aina ennen seuraavaa suoritusta) ja kun lähetin lelulle, lähti tosi epävarmasti eikä sitten käynyt lelulla asti:( Voi däääääääm. Oma moka.

Vimppana tarkkuus, siinä ei mitään heikkoa, nuuskutti nopeasti 2e kolikon ylös ja nakkasi sen mulle:) Tarkkuusruudussa oli koirien jälkeen sit käynyt kyykäärme tsekkaan,et mitäs te täällä teette:(

Vähän mietin tottista, kun parina oleva koiran omistaja kertoili et hänen koira ei pysy paikalla olossa ja tykkää tuollasista nartuista ja voi sit tulla pusutteleen!!!! ????? Onhan siinä sit kiva lähtee, kun ei parista tiedä mitä saa aikaan omalle suoritukselle ja mahdollisesti tuleviinkin suorituksiin.....  Mut niin me sit mentiin. Ruska suoritti ekana, ja se toinen koira todellakin nousi seisoon ja haukkui siellä seuraamiskaavion ja liikkeestä istumisen ajan ennenkuin tuomari käski mennä kytkemään koiran. Argh.... Ruskan seuruu oli alusta vähän epävarmaa, kunmnetiin kohti sitä isosti haukkuvaa koiraa, mut pian saimme rytmin päälle ja seuraaminen oli sikakivaa:) Hlöryhmässä mukana,oikein hieno. Istuminen jäi seisomaan, mulla huono käsky. Maahan ja luoksetulo ok, suoraan sivulle. Tasamaa ok, vähän puri ja suoraan sivulle. Hyppynouto ok, ponnisti esteestä, suoraan sivulle. A este, mulla kapula EKAlla yli, sikanopea nouto ja palautus edelleen sivulle. Eteenmeno ja maahanmeno hieno.Paikkamakuu ok. Pojoja kertyi komeat 84, olin niin tyytyväinen.

Maastopisteet 139 ja tottis 84, -11 pojoo jäi koularista, mutta eipä haitannut kun olin niin tyytyväinen kaikinpuolin koiraan (en aina itseeni;) Hieno kokemus, ja innostus lajiin senkun kasvaa.Parin viikon päästä uusi yritys!