Rankka työviikko takana;) Saikun jälkeen yksi yö töissä ja saatiin sit perjantaille pekkanen. Yövuoron jälkeen ei tahdo jaksaa kauemmas lähteä, eli treenit kotona. Senta järjesti meille taas kunnon häiriöt...

Seuraaminen oli tänään jo mukavan tasaista,alussa pari pompahdusta.Senta tuli mukaan kuvioihin,"seurasi" siinä vinosti edessä ja saimme keksiä suuntia minne kääntyä,jotta vanhapiika saadaan eksytettyä. Helpoin konsti siihen on nakata nakki hukkaan,viipyy hetken poissa sitä etsiessään. Luoksetulot pariin otteeseen,matka on edelleen kohtuullinen ja käsimerkki toimii toistaiseksi hyvin. Ruudun merkit myös hyvät, eka ruutuun meni sivusta,siihen käskytys maahan ja kaaviot päälle, loppuosa ok. Pari merkkiä ja ruutuun lähetystä sen jälkeen,jotka sujui mallikkaasti. Vauhdista ei ollut puutetta, varsinkaan kun Senta oli siellä seassa aiheuttamassa vähän -minä-minä-eiku minä-eipäs ku minä- tunnelmia.

 Ohjatussakin merkit oli vauhdikkaat,mutta kapulan löytyminen olikin hankalampaa. Lumen alta pälveilevä nurmi maastoutti kapulat aika hyvin, ja vaikka lähti selvästi vasemmalle, niin bongattuaan keskikapulan, oli menossa sit sinne. Toistoja,jotta saatiin kunnolla kääntymään vasempaan, tosin selvästi etsi kapulaa siltikin,vaikka oli nähnyt sen viennin. Katsotaan miltä tämä näyttää  huomenna hallissa,kun on selkeä matto alusta, ja huolestutaan vasta sitten. Kapulat pitkittäin ei aiheuta mitään kummempaa, ja se tava noutokapulakin pysyy nyt kivasti kyydissä.

Idarissa tehtiin kahden koiran rinkiä,kun Homppanakin sinne itsensä sitten tunki:)  Ruskan tekeminen oli nyt ihan jees. Homma pyöritettiin niin, että Ruu jäi seisomaan, ja siitä Senta mukaan ja seuraavalle sivulle seisomaan. Kierros ympäri, Ruu mukaan ja istumaan Sentan taa, Senta mukaan ja seuraavalle sivulle Senta istumaan jne...   Tunnarissa paljon kapuloita, ja nakki edessä pysäyttäjänä. Vaikka Senta oli käskytetty odottamaan, niin sekin sinkosi kapuloille ja ajattelin et nyt menee munilleen. Mutta onneksi Ruska löysi ensin oman, etsintä oli nyt nopeaa ja siistiä. Hyvä.Nakkasin kapulan takaisin,jotta Sentakin sai tehdä löydön.  Loppuun vielä kaukot alle 10 metristä, ne meni tänään sujuvasti.

Senta sai tehdä jossain välissä vähän omia juttujaankin, eli pujottelua sekä edessä ympäripyörimistä vasempaan ja oikeaan,siitä seis ja peruutus jalkojen välistä taakse ja istumista etutassut ilmassa. Ehkä me näistä vielä joku kuvio kehitellään, ja mennään ens kesänä Tyrnävän pottumarkkinoille tienaamaan Sentalle kärkkärin jämiä;) Tavoitteitahan pitää olla!