...sateesta huolimatta. Kotona on tehty paljon noutoja,kaikenlaista variaatiota kokeillaan tavoitteena siistimpi nouto-ote.

Tänään illalla myös SM ryhmäläiset treenasivat Yliopistolla.Kolme kehää ja homma pyörimään. Alkuun paikallaolot,joissa takana tehtiin luoksetuloja ja ruutua. Kuten arvelinkin,Ruu istui pää nurinpäin, ja sai siitä huomautuksia. Tulee olemaan paha paikka kisoissa tuo paikalaolo kehä,kun takana on vauhtiliikkeitä!

Luoksetuloissa tarkkuutta käskypaikkaan, topit oli aika ok. Ruutu meni kans ok. Idarissa kääntyi seisomisen aikana,muut ok.Kulmissa ei ollut merkkejä. Tunnarissa vähän levoton,mutta oma tuli ja ei purrut,vain pyöritteli suussa.

Ohjatussa hyvät merkit, mutta oikea kapula katosi apilanurmeen niin,että tarjosi keskimmäistä mikä taas näkyi... Kaukoissa oli vähän innokas, ja painoi eteen ja teki maa-eiku-istu juttujaan, eli kyykyn kautta istumaan ja silleen kivasti. Malttia vaihtojen väliin. Metallia ei tehty, kun päivällä aukaisi huulensa metallilla:( Meidän treeneissä siis veri lentää, mutta se ei noutohaluja hidasta;)