Nurmikenttämme lilluu vedestä,ja kun siitä vielä leikattiin ruoho,niin siivo on melkoinen. Saappaat jalkaan ja menoksi,eipä tuo märkyys koiria haitannut. Mitä nyt ovat vähän vihreitä...

Ruskan tokot alettiin taas seuruulla,merkkejä häiriönä. Askelia,ja lyhyttä pätkää,kyllä se siitä. Idarissa teki nätin ringin,seuraamisessa pientä heittoa,mutta tehdään ensin noista liikkeistä varmat.Merkit ovat vähän vielä häiriö,mutta niitäkin ohitellaan jo paremmin kuin aikaisemin. Luoksetulossa uutta seiso käskyn opettelua.Ja välillä läpijuoksua,kun pientä ennakointiakin oli nähtävissä. Ruutua molemmilta puolin.Ensin pelkkää merkkiä palkkaillen,sit täysi liike.Ja mainiosti menee nyt ruutuun,paremmin kuin VOI aikoina.Tai sit se on tää kotipihan etu;) Sekä vasen että oikea pelitti kivasti. Sit siirryimme hiekkakentälle ohjattuun. Kapulat jälleen häiriöksi,sekä lelu oikealle.Taas ekalla karkasi merkin kautta lelulle(mikä positiivista,ei siis kapulalle) mut jätti ottamatta kun taas joku kiljui EIIIII.... Sen jälkeen merkit hyvin,ja loppuun pääsi hakemaan oikealta sen lelunsa:) Tunnarissa lyhyeltä matkaa hieno oman haku ja nätti palautus.  Kaukoissa läheltä toistoja,seisomaan nousua lyhyellä kropalla...siinäpä se.

Senta humppasi ensin idarissa,teki nätisti kaikki asennot oikein. Luoksetulossa lennätettiin pitkästä aikaa nakkia,seiso ja maa oli hyvät. Ruutukin löytyi pienen kaarron jälkeen,ja se on hauskaa.Ja se hauskuus kerrotaan haukkumalla... Ohjatussa oli vaikeaa mennä merkille,mutta sekin löytyi.Kapulan hakeminen sen sijaan meni kympillä,ja taas oli kivaa!