Hakutreeneissä OPKYn hakualueella.Aloitettiin kyllä esineruudulla.Otin Ruskalle kisamaisen ruudun,kolme esinettä vietiin takarajalle.Tämä oli samalla kauden eka ruutu... Otin autolla ensin hanskan haun lähelle nakkaamalla.Sit ruutuun,lähetys, hyvin ja aika suoraankin eteni takarajalle ja eipä kauan nokka tuhissut kun eka esine nousi.Hyvä palautus.Ja tähän ois ollut hyvä lopettaa,mutta otettiin sit toinenkin,joka meni yhtä hienosti! Näin on sekin laji korkattu;)

Hakumetsään,ja kerrataan vielä eilinen treeni,joka päivittämättä tänne. Umpipiilotreenit.Eka haamuna,koiran pyöräytys ympäri ja lähetys aukinaisessa piilossa olevalle ukolle.Oli etsinyt rullaa,kurkannut laatikkoon välillä.Palautus samaa reittiä ja hyvä näyttö. Toinen umppari valmis,ovi vähän raollaan. Kiersi piiloa,ei hokannu rullaa ja tuli takasin.Uusi lähetys ja rulla löytyi,hyvä näyttö.Kolmas oli puolipiilo risukasan alla.Tämä meni ok,oli vain hakenut rukllaa käsien läheltä,eli siirretään rulla jälkoihin!! Umpparitreeniä lisää,ei tarkista piiloa kunnolla,ehkä rullan saaminen vasta kun tunkee piilolle kunnolla ja sit annetaan rulla.

Tänään sit samat piilot uudelleen.Eka ukko kuitenkin avopiilo,verkon alla.Se meni ok.Arkku meni kans hyvin.Kolmas piilo,taas kiersi laatikkoa,ja lopulta hokas rullan.Näytölle roikuin liinassa,se ok. Eli tämä umpparihomma työn alle.Myös rullan palautus tulee edelleen suoraan samaa reittiä kuin lähtee etsimään,siihen pitää keksiä jotain!