Hiukkavaarasta extra vuoro vielä kuukaudeksi,sitten sais alkaa kelit parantua että pääsee ulos treenaan! Tänään olikin huipputreenit häiriön suhteen, kun Saga,Olga ja Milja tyttäret pistivät parastaan leikeissään. Siinä oli nämä "ei lapsiperheen koirat" kummissaan, kun tytöt piti ääntä ja kävivät välillä pyörähtelemässä menossa mukana! Kiitos pikkuneideille, tarjoon kesällä jäätelöt!

Tänään ehtikin paljon asioita pienesti. Seuraamista,se tuntuu nyt hyvältä! Idarin jätöt suoralla pätkällä,pysyi hyvin paikalla kierrot,mukaanotoissa pomppas,joten otettiin mukaanlähtöjä vielä erikseen. Luoksetulo pari kertaa seisonnalla ja takapalkalla. Merkkiä kierrätettiin paljon,ja vain täydelliset palkattiin. Metallia tein yksin ja käskytetttynä. Muutamat palautukset liikkeeseen,ja liikkuroitu perusasentoon.Oli hiljaista:) PA vähän vino,joten niitäkin sitten ilman kapulaa ja kapulan kanssa. Tunnari pari kertaa,ekalla otti oman ja pudotti,haisteli muita ja otti oman. Toinen parempi,mutta tunari on vähän epävarmalla pohjalla:( Kaukoissa jumppaa,sekä kunnon vaihtoja. Paikallaolot makuulla porukassa, istumista Ruska sai harrastaa taukoina liikkeiden välillä useamman kerran.

Tallinnan koe reissua varten on nyt ilmoittautumiset ja matkat ja majoitukset reilassa:) Lähdetään taas pitkälle viikonloppu reissulle,niin ei tarvi ottaa tätäkään reissua liian vakavasti,vaan loman kannalta   Järjestäjät ovat olleet ainakin yliystävällisiä meidän tulon suhteen