päivitykset laahaa perässä... Treenejä on tehty sen mukaan, mitä pakkaset on sallineet. Pientä katsausta tilanteeseen saadaan huomenna lämpimässä hallissa! 

Tänään Ruska-Kuura treenit Tyrtsillä, ja Ruu toisti Turun ohjatun temppunsa Haki vasemman ja yhtäkkiä kimposi keskelle ja vaihtoi kapulaa. Perään uusi yritys,joka hyvä ja sit haki oikean, jonka palautusmatkalla oli keskikapula,ja siitä ohi ilman temppuja. Ruudut oli vauhikkaita, ja niissä liu`uttiin muuan kerta ulos. No suunta kuitenkin oikea... Luoksetuloissa takapalkka tuli vapautuksen jälkeen taakse Netan heittämänä. Näin päästiin eroon taakse jätettävästä lelusta. Tunnari oli hyvä tiukoilla kapuloilla. Muutama sivulle tulokin tehtiin.

Ruskan Kuura-poika näyttää tosi kivalta treenien kanssa. Kuuris tekee hommia innolla,kuten äitinsäkin, mutta (Netan onneksi)se on mukavan tasainen,eikä käy niin kiihkeänä ja kuumana kuin Ruska. Liikkeet alo-avo ovat tosi hyvällä mallilla ja liki koevalmiit, ja voi-evl liikkeistäkin kaikki on hyvällä alulla. Kohta parempi kuin äitinsä;)  Luoksetulon toppeja katselemme jo kateudella