Sunnuntai aamuna Päivin&poikien kans kympiksi hallille. Hommat alkoivat seuraamiselle,mikä tänään parempaa kuin perjantaina ja loppua kohti vain paransi. Luoksetulossa kokeilin sitä käsimerkkiä,ja toppi oli todellakin paljon parempi kuin aikoihin käskyllä tehtynä!!! Jatkan kuitenkin suullista/käsimerkkiä, katsotaan millä sit pelataan myöhemmin. Ruutu oli eri paikassa kuin viimeksi,ja sinnekin suoraan vauhdilla. Pysäytykset aivan liian myöhään, ja eipä käskyyn reagointikaan ollut kovin häävi. Ruutumattoa lähemmäs etureunaa,se oli parempi.Otettiin sit vielä pysäytyksiä pallopalkalla lähempää. Ohjatusta merkkiä, nyt merkille menot selvästi vauhdikkaammat ja taakse kääntymiset ok. Palloleikki tekee siis hyvää:) Sai hakea vasemman kapulan,palautus ok. Loppuun vielä merkki,se ok.

Metallista ensin nosteluina ja sivulle tuomisena et itsekin olin liikkeessä. Pari kapulan jättöä esteen taa, ja hiljaiset noudot=) Vähän ku kiva, et tämä alkoi toimia näin. Heittoa ei vielä kokeiltu,katson jos teen sen ens viikolla kerran,että näen todellisen tilanteen. Kaukoissa jatkettiin S-I peruutuksia. Idarissa havaittavissa pientä hyytymistä,ei ollenkaan enää skarppina tässä vaikeassa liikkeessä. Tälläinen liikejärjestys,jossa vauhtiliikkeet ekana on siis vähän vaikea... Samoin tunnarissa jatkui joku epävarmuus, eli jällen merkkasi oman mutta tarkasteli väärät läpi ennen oman ottoa. Tunnariin nyt enemmän onnistuneita toistoja, eli ei tehdä liikkeenä vaan rennosti ja varmasti omia hakien.

Työtä riittää.Tänään kuitenkin hallissa paljon parempaa tekemistä kuin perjantaina,siitä tyytyväinen. Ja liikkeet silleen kondiksessa,ettei tee niitä "nollia" ,mutta paljon hiottavaa riittää.