Tänään tokokokeessa Oulussa,jossa tuomaroi Allan Aula. Ja meillä ei ollut loistava päivä,vaikka lopputulokseen näillä eväillä pitää toki olla tyytyväinen. Ohjaajalla ei ollut kaikki kotona, mutta eipä tuo -raskaana vai ei- tapauskaan parastaan näyttänyt;) Tasoissa ollaan. Pisteitä 2-tulokseen riittävät 231.

Istuminen oli hyvä,vaikka vähän jänskätti,kun kehään tullessa kaksi koiraa otti yhteen!!

Paikallamakuu,hyvin odotti käskyn ja tipahti,mutta ylös vasta toisella käskyllä.Annoin tokan käskyn heti perään,ja sanottiin,että näytti siltä että kyl se sieltä ois ehkä noussut...joskus... No, kuitenki olin turhan hätäinen.

Ruutu, merkille vähän hiimaillen,ruutuun hyvin ja taas ne kaksi käskyä ennekuin maahan.Sivulle kuitenkin hyvin seuraamaan.

Idari meni kivasti,jättäviä en toki nähnyt,miltä ne näytti,mutta mukaan lähdöt ja seuraaminen kelpasi mulle tänään.

Ohjatussa taas merkille hiimaillen ja jäi vielä seisoon niin,että pää kohti oikeaa ja peppu vasenta,mikä piti noutaa.Mutta tosi hienosti luki merkkini,ja kääntyi hakemaan vasemman. Palautuksessa pyöritteli kapulaa.

Luoksetulo olisi olut hyvä,mutta annoin niin jämyn seiso käskyn,että vajosi maahan..maahanmeno oli ok.

Tässä välissä tauko,ja  muut 4 koiraa suoritti liikut.

Seuraaminen oli hyvä,yksi PA jäi vinoon ja juoksun käännös ei vieläkään hyvä.Mutta muuten kivan tuntuista.

Metalli,kapula jäi pystyyn,niinkuin vissiin aina mulla kokeissa.Hyvä hyppy,sit taituroi kapulan kanssa ja suu täynnä hiekkaa toi sen viereen ja pudotti siihen:( Nostin sen itse. Tälle on tehtävä jotain!!!

Tunnarissa koira mukaan käännökseen,käänty hyvin,mutta jäi tuijottaan taakse.Sit käännös,koira jäi nurinpäin,uusi käsky. Ja sit mentiinkapuloille vähän hätäisesti ja nosti väärää,mut toi oman. Ei paljo huvittanu. Voi kökkö.

Ja viimeisenä ne kaukot,joista minä sain sit oppia ihan kunnolla! Eli liikkuri antoi merkit S-M...ja sen jälkeen jotain. Minä menin ihan hämilleen,et A-P-U-V-A, miten se noin väärin tota pyörittää????? Ja tein sit ihan omat kaukot;) Osui sieltä 4 vaihtoa kohilleen,sanoi tuomari.... Onhan näistä ollut puhetta,et näinki voi tehdä,mutta tällä kertaa onnistuivat kyllä yllättämään täysin,ja menin ihan jumiin!

Taisi kuski hörpätä aamulla liian ison annoksen luontaislääkettä,jonka piti vähän auttaa kisäjännitykseen.Lamaantui piru ihan täysin;) Tehdään ens kerralla vähän pienempi drinksu! Mutta tuolle ehkä mammaloman tarpeessa olevalle ei voida tehdä mitään kummempia,se nyt vaan rullaa tuolleen ku rullaa.On selvästi vähemmän kuulolla ja enemmän unelmissaan,tekee liikkeet vähän hidastettuna normaaliin verrattuna. Mutta me jatketaan treenejä vielä jonkin aikaa,odotellaan ultran tuloksia ja katellaan sit, et jäädäänkö vähäksi aikaa laakereille lepäämään.