Kauppareissulla Tyrtsille ajeltiin taas kenttiä etsimässä,ja kohtapuoliin alkaa olla mukavan kuivaa. Yllättäen jääkiekkokentällä oli komea koirankieltokyltti!! Pesiskentän parkkipaikka oli iso hiekkakenttä,johon jäimme.

Seuraaminen,se meni tänäänkin alusta alkaen hienosti.Tehtiin pitkiä pätkiä,kaikilla vauhdeilla ja hyvin meni.Juoksun täykkäriä hiottiin vielä namilla,mut sekin oli parempi kuin eilen. Askelissa toistoja,PAt hyvät,peruuttamisessakin löytyy se oikea vaihde,kun sitä vain tekee. Oikein mukava!

Liikkeestä istua palkaten eri paikoista namilla. Kaikki istut ok:) samoin paluut hyvät.

Luoksetulossa jatkettiin namin heittoa,ja se pelaa nyt kivasti.Tämä liike taitaa olla sellaista hakemista loppuelämän ajan...Täytyy vain seurata liikkeen toimivuutta,ja vaihtaa juttuja aina kun alkaa näkyä kyllääntymistä.Tai ehkä jo vähän aikaisemminkin. Nyt kuitenkin käsimerkki pelasi,ja maahanmenoissa enemmän huonoja,kun se on jäänyt paitsioon.

Ruutu,äyk! Tänään ruutu jälleen täysin ulalla,eli lähti taas kuin ohjus kohti ruutua,mutta vähän ennen kaartaa oikealle ja alkaa haahuilu.Kävin itse ruudussa näyttämässä paikkaa,ja otettiin läheltä onnistumisia.Nyt ruutukin mietintään,jotta päästään tästä ongelmasta eroon. Pitänee vain palata taaksepäin:)

Kaukoja läheltä,näiden kanssa saa olla tosi tarkkana!! Nyt parempaa tekemistä,vahvistan myös maahan käsimerkkiä toistaiseksi,jotta tekee sen kunnolla peruuttaen. Seiso-istun eilinen lautatreeni näkyi heti,ne meni hyvin. Pitäisi lautailla enemmän,sillä näkyy olevan paras teho tähän.