Sentalla on ollut pieniä pissavaivoja,makuulta noustessa saatta lirahtaa. Ensimmäiset vaivat olivat heinäkuun puolivälissä,mutta ne menivät ohi.Tällä viikolla jälleen liristeli,joten aika Akuuttiin tutkimuksiin.

Matkalla ajoimme Haukkiksen kautta,missä pikapika tokot. Vähän seuruuta,muutama luoksetulon toppi ja idaria. Ruutu oli hyvä,vaikka Haukkiksen kentän ruudut ovat olleet meille aina vaikeita. Ohjatussa kapulan hakua sivusuunnasta,se ok,vimppana merkki lelulla. Tunnarissa jälleen käätyminen,saatiin Pete "liikkuriksi" viemään kapuloita:) Nyt tarvi lisäkäskyä ennen lähtöä-->vähän epävarma uudesta tilanteesta. Mutta pääasia eli tunnari meni taas hienosti ja rauhallisesti omaa etsien.  Tästä jatketaan.

Akuutissa kyseltiin vaivoista,kuunneltiin sydäntä,se oli ok. Lämmön mittaus ei ollut kivaa,mut lämpö normaali. Sit saimme astian,ja lähdimme etsimään nurtsipalaa,missä saisin pissanäytteen Sentalta;) Onneksi emme aiheuttaneet kolareita,siellä tien poskessa neljän ruuhkassa,kun kyttäilin koiran perässä,jotta josko nyt kyykkää ja pissaa:) Pissanäyte saatiin nättiin,ja siitä ei ilmennyt kummempaa.Pissasta tehtiin viljely,ja tulokset saatiin perjantaina.Ei tulehdusta,vaan ilmeisimmin Sentalle on tullut vanhuus vaivoja,ja tämä on nyt arkipäivää. Saimme heti lääkityksen,joten toivotaan että asia saadaan sillä kuriin,ja Senta saa nauttia elämästä ilman noloja pissavaivoja:)

Akuutista kaasu pohjassa hakutreeneihin Sanginjoen suuntaan. Itse aika naatti olo,joten päädyin ottamaan vain kolme suorapalkkaa.Eka nousu rinteeseen,tien ylitys ja ukko metsikön puolella.Se ok. Toinen maapiilossa,kansi kiinni,sekin ok. Kolmas jälleen rinteen takana,kompastuin lähetyksessä kantoon,ja koira pyörähti:( Jouduin sit ottamaan useamman lähdön...ja loppujen lopuksi oli juossut tietä eestaas löytämättä Markoa. Vielä kerran,ja sit upposi kunnolla. Päätin ottaa vielä neljännen,jotta saatiin hyvä lähtö. Se umppariin maan alle,ja se menikin hienosti.