Ja treenit jatkuu,tänään hallille Oton&Selman kaa. Ruskan kanssa tehtiin muita odotellessa sivulletuloja perusasentoon eri vinkkeleistä. Sen jälkeen maahanjättöjä ja siitä liikkeeseen mukaan sivulletulot.Näin homma meni mukavasti kaaliin. Liikkeestä istuja peilin kautta katsellen,ei nytkyjä ja istut oli hyvät! Taitaa olla jossain omassa pääkopassa se ongelma;) Luoksetuloja otettiin suoraan vauhtia hakien,ja sitähän piisasi.

Sit liikkuroituna luoksetuloja.Muutama maahanmeno tuli LO käskyyn jätöissä.Katsasteltiin sitä heittokäden liikettä ja vaihtuvuutta,ja sitähän löytyy! Läheltä topit menee hyvin,pitkällä matkaa hiipii,mutta toistoilla ja käden "hallinnalla" tuli pari hyvää toppia myös kauempaa.Tarkkana siis vain.

Tästä ruutuun siirtyminen olikin vaikeaa,eli jatkoiko luoksetulo treeniä lähtemällä kiertämään,kun ruudun topista ei mitän hajua? Jätettiin se sit siihen,ja tehtiin muuta välissä. Tunaroitiin oikeen kunnolla tunnarin kanssa,eli ihan liian kuumana kapuloille ja vääräähän sieltä tuli.Toiselle oma,sit uudelleen lähempää ja nyt vasta keskittyi vähän tekemään.Tätäkään ei alettu jauhamaan,vaan katsotaan homma uusiksi huomenna.Tunnariin pitää keksiä =juttu=jolla saadaan kaasut pois tassun alta ennen suoritusta.

Kaukoissa häiriötä takaa ja sivulta,korvat ja pääkin pyöri,mut kykeni tekemään hyvät vaihdot.Yhden kerran takatassu liikkui seisomaan nousulla eteenpäin,näitä nousuja pitää siis edelleen vahvistaa.Mut kaukot on hyvällä mallilla,koitetaan vain pitää ne näin:)

Sit palasimme ruutuun,minne mentiin nyt suoraan.Haistelua ekalla(maton etsimistä?) mutta pari hyvää onnistunutta seisomaan käskytystä,ja se oli siinä.

Paikallaoloihin saatiin huiput treenit,kun hallissa alkoi Marjan ryhmän treenit.Jäätiin sinne kunnon häiriöön(haukkua,puhetta,koirien tarkastusta,palkkaamista) Selma ja Ruska istuivat koirien tarkastuksen ajan ja sit perään paikkamakuu.Molemmat meni hyvin,oltiin tosin näkösällä ja istussa kävin palkkaan välillä.

Oipas kiva käydä treenaan taas porukassa,jatketaan huomenna=)