Ajeltiin taas Kemin taakse hakuilemaan. Ja taas saatiin hienot maastot hyvillä piiloilla varustettuna,oli tosi hyvä reissu!!  Kiitos heti Anne,Heidi,Anna-Liisa ja Seppo treeneistä! Ruskalle irtorullia ja viisi ukkoa. Eka vasemmalle "roskiksen kannen alle",toinen jyrkän rinteen päälle oikealle,kolmas umpipiilo roskiksen,neljäs talon raunioille kellarirakenteisiin,ja viimeinen myös umppari,jossa pressu seinä. Lähetyksissä teki pari todella hyvää  lähtöä,ekalla otti tiukalla olleen kiintorullan silti suuhunsa ja ehkä se vähän vaikutti jatkossa.Eli myös pientä tökkimistä nähtiin,mutta sain kaikilla lähtemään aika nätisti kuitenkin,max 2 käskyä.Tänään vähän innostin Ruskaa ukkojen välillä. Etenemiset todella hienoja,menee syvälle,rinteet ylös tai alas eivät vaikuttaneet vauhtiin.Ja rullan palautukset sekä näytöt ok. Mainitaan vielä,että rauniolla oli tehnyt tosi syvän piston,palatessa juossut talon ohi ja yhtäkkiä topannut -kuin seinään- hajun saatuaan:) Mietittiin myös minun lähetysasentoa,voiko sillä olla vaikutusta,kun lasken käden koiran lähelle,ukko-käsky tulee napakasti ja samalla käsi tekee eestaas liikkeen.Kokeillaan jatkossa siis myös suorassa seisomis lähetyksiä ilman kättä. Kaikkinensa olin ihan tyytyväinen tähän päivään,näytti taas innokasta menoaan,ja pieni toive elää,että tuo tökkiminenkin saadaan taas aisoihin.

Kävin ottamassa myös esteet,jotka olivat alueella.Metrisen hyppyä ja A-estettä patukalla.Nyt teki paljon kiertoja,aivan kuin olisi vähän pistänyt leikiksi.Mutta metrisenkin hyppäsi tosi läheltä miltei ilman vauhtia yli,se on hienoa!

Sentakin pääsi hakuilemaan,kun iltapäivällä siirryttiin raunioille.Kolme ukkoa nousi helposti vanhalta konkarilta ja Senta oli niin mielissään kaikista ihmisistä,että näytti ,et menee keskeltä katki, kun ketkusi onnesta=)

Olipa taas kiva käydä vierailulla Pohjoisessa,tullaan taas!!!!! Kiitos vielä teille kaikille!