Aamulla pakkasen puolella kolmen asteen verran,ja sen kyllä tunsi! Oli tosi kylmä jo treenata. Tänään otettiin mahdollisesti kauden viimeiset hakutreenit,JOS lumi ei tule,niin katsotaan vieläkö marraskuun lopulla otettaisiin pari treeniä.

Ruskalle jälleen haamut,tänään kolmella ekalla otin pienen siirtymän eteenpäin ennen lähetystä.Ja kaikki toimi tänäänkin loistavasti.Viimeiselle ukolle menimme koko treeniporukka kehumaan ja palkkaamaan Ruskaa,ja Minnan taskusta löytyi se ihana kana=)  Tähän oli hyvä lopettaa,jäi hyvä mieli sekä koiralle että kuskille! 

KIITOS taas kerran tämän kesän treeniporukallemme aktiivisesta hakukesästä! Tuloksia tuli mukavasti,eli jotain tietotaitoa porukasta löytyy;) Peppi&Heli SM kisoista HK3 ykköstuloksella ja sijoitus komeasti 5. WOW!!!  Lyyli&Marko kisasivat kolme hienoa HK3 kisaa,joista kaksi ykköstuloksilla, ensi keväänä siis valiokahvetta tiedossa;)Upeita suorituksia!!! Ja mekin Ruskan kanssa uskalsimme kokeisiin kivuten sinne voittajaluokkaan kaikkien ongelmiemme jälkeen. Ruskalle siis HK1 ja HK2.

Tästä on hyvä keväällä jatkaa =0)