Tänään päästiin kunnolla treenaamaan,kun varattiin muutama tunti alkuvuoden pakkasille lämpimästä Active Dogin hallista. Olihan ilo treenata,ja uusi halli ympäristö ei pahemmin näyttänyt Ruskan tekemisiä häiritsevän:) Ruu aloitti luoksetulolla,missä aloitin palkan häivyttämisen.Tänään liike tehtiin sitten kokonaisena,ja palkkana olinkin vain minä. Maahanmeno ok,odotti maltilla,seiso ois voinut olla napakampi,maahan hyvä ja sivulle omasta mielestä vähän sitä palloa odottaen,mut aika hyvä kuitenkin. 

 Sit ruutu,joka ihan oikealta matkalta.Lähti menemään hyvää,muttei parasta vauhtiaaan,hieman kaarsi sivuun,ilmeisesti agikeppejä kohti,mutta jatkoi ruutuun.Siellä hienosti keskelle,seis ja maahan.Loppukuviot odotti maltilla,mutta luoksetulossa HIRMUINEN ryyd vauhti ja mentiinpäs melkein nurin... Otin sit muutaman maahan jätön ja selkeämmän kutsun namikäteen.Näissä näyttää olevan vauhtia... Mut ruutukin vaikuttaa olevan nyt hyvällä mallilla,koitetaanpas pitääkin siellä;) Tehtiin vielä toinenkin ruutuun meno,nyt meni suoraan normi vauhdillaan,seis ja odotus ja pallo lensi palkaksi.

Ja sit noutojen kimppuun.Ensin metallin pitäminen,sit heitto ja nouto,karsee vauhti ja karsee kapulan otto,palautus ok,tätähän ei kannata pureskella. Kun vain saadaan oppimaan ottaminen nätimmäksi,että pysyy ne hampaatkin menossa mukana.Jatkossa siis seinänvieri noutoja metskulla. Puisella pitämistä,nostoja ja tuomista sekä loppuun hypyn takaa tuominen.Näissä on edistytty,mutta työmaa ei ole kuitenkaan vielä valmis. Kunhan saadaan uudet ohjatun kapulat,niin siirrytään ottamaan myös sitä kevyempää noutokapulaa nätisti. Tunnari alkoi oman pitämisellä,samalla Päivi laittoi kapulat eteemme,ei kauas,ja nameja sekaan. Nameilla saatiin vauhti rauhoittumaan,ja omakin löytyi.Pienesti pureskeli,eli pitämisiä tarvitaan vielä.

Loppuun otettiin kaukoja,tänään ei palkkaa jätetty mihinkään odottamaan. Matkaa muuan askel.Kaksi sarjaa vaihtoja,jotka menivät tänään miltei kympillä,ihan himppu siirtymä eteen seiso-maahan liikkeessä.Mutta vaikka venytti M-S itsensä aika pitkälle,istumaan hyvä pomppu taaksepäin.Näin siis paluu pentutreeniin teki hyvää:)

Tänään siis aika hienot onnistumiset kaikkinensa,ihan uudessa paikassa ja treenattiin vielä niitä vaikeimpia juttuja.Syytä hymyyn=)  no...huomenna varmaan pudotaan takas maan pinnalle...