Päästiin pakkasessa alle kympin,ja näin tarkeni KASn hallissakin(jotenkuten) Mutta olihan juhlaa,kun oli tilaa! Hallissa muutama agieste,joten otettiin hiki päälle Sentan kanssa,ja mentiin putkea,hyppyjä ja keppejä.Ja Sentalla meinas tippua housut jalasta,sen verran kivaa oliNauru Tehtiin vielä temppukuviot läpi,ja nekin meni nyt sujuvasti putkeen.Uutta kierimistä ei hiekkapohja hallissa edes ajateltu kokeilla.
Ruska sai aloittaa ruudulla,misä eka palkka merkiltä.Sit merkki-ruutu,mikä meni hienosti ja kävin palkkaan sinne makuuseen. Luoksetulossa eka seiso takapalkkaan,hieno, siitä maahanmeno ja toinen lelu. Uudelleen,seisosta lensi palkka ja siitä maahanmeno ja taas palkkaa.
Seuraaminen ei ollut hyvää,meni edelle ja pompahteli tosi paljon.Mut tämä tunnetusti tasoittuu vain tekemällä. Idarin asennot palkattiin heti,ne ok, mutta se seuraaminen ei ok. Kaukoissa ensin M-S takapalkalla.Sit pitkä matka,ja ei istunut millään... kovasti vilkuili Pian ja Vipun kivempaa tekemistä taakse. Lähempää,palkkaus,ja taas kauas ja johan toimi.Muutama vaihto kaukaa,ja hyvin pelitti. Sit vahvistelin vielä läheltä M-S-I juttua.  Väliin vähän seuraamista,ja oli jo hieman tasaisempaa. Ohjatussa lelu merkin takana ja Pia vei kapulat. Nyt suht hyvä merkki,vielä tosin haluan siihen tempoa lisää.Mutta ei hiimaillut kapuloita! Merkin kiertoja vauhdilla ja välillä topaten.Sit viimein sai hakea vasemman,se hyvä.
Loppuun alokasluokan paikallamakuu Vipun kanssaKieli ulkona  Ja sit odottelua pöydällä istuen kun Vipulle käskytettiin alokasluokan liikkeet.

Kiitos Pialle treeniseurasta,ens viikolla lisääHymy