...mutta eipä sit muualla:(   Tänään pitkästä aikaa porukkatreeniä med Marja&Päivi,ja paikkana Zeppelinin parkkialue. Takana pari taukopäivää(ihan luvattomia!!) ja juoksun viimeiset höpötykset. Ruska oli tosi levoton,ja tuntui että kaikki meni vähän sinnepäin. On siis vain jaksettava ajella kotipihaakin kauemmas treenaan,ja saatava tätä porukkatreeniä enemmän!!! Halusin tehdä liikut silti tänään vähän kokeenomaisesti läpi,ja tästä viisastuneena ens kerralla jotain muuta;)

Seuraamista lyhyesti,se sellaista rauhatonta,mutta aika ok siitä huolimatta.Mut siihen ei  nyt panostettu enempää. Liikkeestä istuminen on unohdettu tyystin näemmä,vasta avulla istui. Jee. Luoksetuloja useampi toisto,vain seisomisia. Palkkaa suoraan tai viiveellä,muuan läpijuoksu väliin.Ei silti parasta toppia mitä luulin saaneeni jo aikaan... Ruutu.Ihan pihalla,meni ekana ruudun takaviistossa olleen treenikorin luo ihmettelemään.Ruutuakin jouduimme sitten tekemään aika monta toistoa,oli todella ulkona tästä hommasta!?  Hoi hoi. Tunnari,no se meni ihan jees,haisteli rauhassa(nami oli kans siellä) palauttaessaan vain puri. Joten sit pidettiin ja tuotiin. Kaukoissa I-S-M vaihdot on varma osio(jos nousee ekalla istuun...) mut S-I-M helposti tulee se eteneminen.Siihen muutin vähän käsimerkkiä,ja ehkä auttoi-ehkä ei. Mut tätä sarjaa nyt tehotreeniin kuitenkin,seisomisen venytys pois,ja laudalla istumista.   Ei siis mitkään jeejee treenit,vaan laittoi taas miettimään mitä tarvii tehdä. Häiriötä,liikkuria,paikkojen vaihtoja, ja erityisesti vain hiomista.Ehkäpä siitä vielä tulee timantti;)

Kotimatkalla vielä mutka katsomaan (taas) Vänkää.Ihana otus isoine tassuineen,ja pikkumiehellä jo parran alkuakin kovasti! Kiva oli jutskata taas tokoista ja muista:)