Eli Ruska ja Otto tänään treenaamassa;) Todettiin Marjan kanssa,että vaikka maalla on mukavaa,niin pitäisi tehdä niitä treenireissuja ihmisten ilmoille välillä!

Otettiin Ruskan kanssa alkuun luoksetuloja,ruutua merkiltä sekä kaukoja.Näissä kaikissa juttuja hioen. Seisoon kokeilen nyt ääni+käsimerkkiä,josko siitä tulee jotain,niin siirrytään suulliseen käskyyn. Ja sen näyttää tas aika. Ruutuja merkiltä,ne nyt aika ok,seis käskyyn sais reagoida taas vaihteeksi paremmin. Ja kaukoissa otetaan kokeiluun uusi käsimerkki S-I liikkeeseen,jota aloitimme tänään ajaa sisään laudan avulla. Sit Ruu tauolle ja Senta pääsi vähän tokottelemaan ja ottamaan suureksi riemukseen muutaman kerran putkea ja keppejä:) Suu hymyssä autoon=)  Sit Otto-poika teki hommia, tai mitä lie tehnytkään,taisi olla vähän Donnan lumoissa;) Marjalle sinniä ja pitkää pinnaa,kyl se siitä, on se siitä ennenki=)

Ruska takas kehään,meillä oli siellä pari agiliitäjää nurkissa häiriönä. Ja kovasti se haittaski,seuraamiseen otettiin lopulta nami avuksi,että saatiin homma toimimaan niinku pitää. Aivan kuin olisi ensi kertaá oltu hallilla... Idarissa eka kertaa merkit mukaan,ne nyt ei häirinneet,mutta seiso vähän hakusessa,istumisessa kääntymistä,down tais mennä kutakuinki jolleensakki. Tähän siis kikkoja mukaan. Luoksetulossa se seiso on sitä mitä se nyt sattuu olemaan. Näiltäkin osin treenattavaa piisaa... Ruudussa kokeilin merkille menoa,se meni kivasti,mutta eihän siitä osata eteenpäin... Muuan suora ruutu,ja sit merkiltä lähetykset ruutuun vasen ja oikee. Eli merkin ja ruudun yhdistämiseen on vielä matkaa.  Ohjatussa eka kerta kun liikkuri vei kapulat,vaipui transsiin ja tuijottaan ekana vietyä kapulaa.Mentiin yhdessä merkille,ja ei todellakaan ollut epäselvää minne se siitä lähtee;) Juups,mut koko liikkeenä voi vannoa,että merkki ois jäänyt välistä suorittamatta!!  On se hauska,meitin ohjatusta VOI tulla (tai ei voi,kun tulee!!) kivinen tie...  Hyppy puisella(hiekkapohja+metalli=ei kiva hampaille) eka toi kapulan laipasta silleen kivasti;) Sit tuli puremista mukaan,joten vielä jättö kapula suussa ja paluuhyppy sivulle,se meni ok. Tunnari...omaa toi,mutta käytti väärän suussa. Otettiin kaukot väliin, siinä uusi käsimerkki vielä vähän epäselvä,mutta vaikuttaa paremmalle kuin vanha. Aika siistit kaket. Tunnari siis uusiksi,ja tämä meni paremmin, muttei vieläkään täysillä. Nooh, tähän lopetimme,kun tokoryhmä painoi päälle.

Yhteenvetona....talvi on mennyt ihan liian vähällä häiriöllä,ja kivasti se nyt näkyy. Joten sen eteen on pakko vain jaksaa ajella hallille,tms. paikkaan,missä saadaan sitä häikkää(ei oma takapiha) EVL liikut on ihan alkutekijöissään,lisänä "vanhoissa" liikkeissä olevat vajavaisuudet. Eli paikka istuminen,idari,luoksetulon seiso, merkille meno ja siitä eteenpäin ruutuun tai ohjatuille,noutojen kapulan pitämiset,tunnarin varmuus sekä kaukojen 100varmat vaihdot. Ei pitkä lista;)