Aamulla suuntana Haukkis. Tokoiltiin molemmille liikkeet läpi,paikallaoloja paitsi. Ensin ruutuun asti,koiran vaihto ja sit loput liikkeet.

Senta yllätti:) Seuraamisen tein nami kädessä,ja se oli aika hyvää.Muutaman pompun teki lähdöissä,muuten PAt ym. hienosti. Idarissa seuraaminen taas oli huonoa,mutta jättävät meni kivasti. Luoksetulo on hieno,seiso varsinkin. Tässä tosin vähän malttamattomuutta,eli hytkyy ennen käskyjä;) Ja ruutu,merkki hieno,samoin ruutuun mallikkaasti.Ja loppuosakin hyvä,jihuu! 

Toinen osio Ruskan jälkeen Sentalle.Ohjatussa ampaisi merkin ohi suoraan keskikapulalle.Ja useampi toisto saatiin tehdä,ennenkuin malttoi oikeasti mennä merkin kautta.Oikean kapulan haku hyvä,mutta palatessa vielä vilkaisi keskimmäistä...tuon olisin halunnut hakee;) Metalli oli hyvä,malttoi odottaa käskyn ja plautus ok. Tunnarikin meni hienosti. Kaikissa noudoissa postiivista oli se,että EI pureskellut yhtään!!! Loppuun kaukot,missä Senta on tehnyt paljon vaihtoja haukkuen. Tänään matkaa n.10 metriä,ja vaihdot tehtiin hiljaa.Teputtelee kauheasti,mutta ei eteenpäin,ehkä ennemminkin peruuttaa vähän. Oltiin molemmat oikein tyytyväisiä tähän suoritukseen:)

Ruskalle paljon hiomista.Seuraamisessa täykkäriä,hidas-normaali-juoksu. Ja palkkaa tiiviistä käännöksistä.  Liikkeestä istumista peruutellen,ja palkkaa nopeasta istusta.Samaa juttua sit juoksusta nopeilla palkoilla.Oli kivaa,ja istumiset parempia.Näillä jatketaan. Luoksetulossa myös nopeaa palkkaa seisomisista,yksi maahanmeno.Ruudun loppuosaa pari kertaa namikäteen,näitäkin pitää muistaa tehdä -ja paljon-. Ruutu kolmesti,seisomiseen palkaten.Ekalla pääsi liian taakse,oma käsky auttamattoman myöhässä,eli vauhtia oli tänään kivasti. Sit Ruskalla oli tauko.

Loppuosan liikkeet eli noudot.Puisella pitämistä ja siitä tuomista.Sit muutama viety kapula,ja maininta ennen kapulan ottoa. Samaa metallilla,nyt pysyi metsku hyvin suussa,kun tehtiin nurtsilla. Metallin jättö väliin,ja siitä tuomista. Tunnarissa nosti väärän??!! uusinnalla meni hyvin,ja palautus hyvä. Muutama tunnarin nostelu ja tuominen,ei puremista. Kaukoissa jumpattiin ensin S-I. Sit kokeilin palkkaamiseen lelun heittoa,mut se vie koomaan. Lautajumppa lienee parasta,ja kotona sohvakaukot;)

Loppuun Ruskalle ruutu eri nurkassa.Matkan varrella oli ohjatun kapula,jonka ohi ei meinattu päästä...Mutta kun ruutuun oli aiottu mennä,niin periksi ei annettu. Ja niin Ruskan oli luovuttava kapulan tuijottelusta,ja mentävä vain ruutuun. Kapula oli siellä ihan vahingossa,tätä ei ollut tarkoitus treenata,vaan ruutua samalla kentällä eri kulmassa. No,nyt tuli molemmat,kapulan ohi päästiin hyvin ruutuun;)  Lopun lopuksi otin vielä merkille menoja,se samainen kapula oli siellä takana. Vein lelua merkin taakse,ja yllättäen lelu voitti:)  Näitä kapulajuttuja olisi ehkä terveellistä tehdä,jotta tämä ei tule eteen jossain kokeessa. Noutokapula on se,millä saa Ruskan herneen pysähtymään=)