WOW mikä päivä. Loppujen lopuksi meni sit hienosti kaiken menneen kuun tapahtumien ja vähien treenienkin jälkeen! Ruskalle hyvä ykköstulos 277,5 pistettä ja PiirinMestaruus tokojen toinen sija, häviten vain Pihkalle, joka veti komeat 293points ja PiirinMestaruus:) ONNEA Päivi&Pihkula!!!!

Aamun olin töissä, ja pikku kiireen kanssa kotiin tekeen pikkupikku treenit....jokka ei menneet ihan putkeen;) Ei auttanu, kävästiin vielä pieni lenkki pellolla ennen Haukiputaalle menoa. Kauheen voittajafiiliksillä ei todellakaan kehään menty, ennemminkin vain hakemaan hyvää tasaista suoritusta -ilman nollia- ja päästiin tavoitteeeseen, ja enemmänkin=) Liikejärjestys oli sekaisin tässä järkässä:

Istuminen 9  Ihan juuri ennen ajan päättymistä oli teputtanut tassuillansa.

Makuu 10 no problems

Seuraaminen 9 ei tuntunut parhaalle, mutta tuomari tykkäs paria pikku virhettä lukuunottamatta.

Tunnari 8 alun kääntyminen ei onnistunut kympillä, ja puri kapulaa

Kaukot 8,5 Eka istuun kaksi käskyä,tästähän tulee meille koeongelma!!!

Metalli 8 rapsautti estettä tassullaan ja jotain muutaki tässä oli...

Tauko

Ruutu 9 hieno merkki,hienosti ruutuun,levoton makuu eli pää pyöri, hyvin sivulle seuraamaan.

Idari 9,5 tämä onnistui hienosti, eli treenin tulokset alkaa näkyä:) Pää vähän pyörii odotellessa

Luoksetulo 9 Seiso himpun hidas, muuten kai ok? Edestä sitä ei kyllä näe kuin menee.

Ohjattu 7 meinasi juosta suoraan kapulalle, sain kuitenkin toppaan merkin lähelle!! Kapula ei irronnut eka käskyllä, tässä toinen koe ongelmamme!

Uskomattoman hyvin Ruu pisteli menemään, ja eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen pikkukoiran kehitykseen! Koe oli paineilma hallissa,jossa kaikui,ilmaputki puhisee ja ääntä saa käyttää todella,jotta käskyt kuuluvat. Tästä on hyvä jatkaa:)

Kotimatkalla muisteltiin (todellakin muisteltiin...) menneitä Päivin kanssa, ja eihän siitä tosiaankaan ole kuin vuosi aikaa, kun oltiin piirinmestaruuksissa samassa järjestyksessä, tosin silloin kisasin Sentan kanssa ja Sentasta tuli siinä kokeessa TVA=) Tänään Senta sai toimia VOI luokassa paikkamakuu koirana, ja homppana hymyili niin leveästi koko suorituksen ajan:)