Tällä kertaa pistettiin sit pisteellä paremmaksi kuin viimeksi;) Videokamera ei ollut matkassa,joten liikkeiden arvostelu jää kuskin ja silminnäkijä havaintojen armoille. Kisapaikkana TORKKn halli,missä on kisattu alempien luokkien kokeita,mutta hieman jännäsin olosuhteita VOIn kokeeseen. Kokeeseen valmistauduttiin ihan eri tapaan kuin viimeksi,olin aamun töissä(ei hyvä) ja ennen suoritusta tehtiin vain luoksetuloja ja vähän tunnarin pitämistä,ja seuraamista paljon juuri ennen kehää. Olisi pitänyt tehdä paljon enemmän,Ruu oli aika kuumana... Tietääpä ens kerralla valmistautua pikkasen paremmin!!

Paikalla makuu kontakti alussa tosi hyvä,alas ekalla ja oli pysynyt rauhallisena,vaikka naapurin Mikki oli äännellyt.Odotti hyvin käskyn PA.Tämä hyvä,vaikkei olla tätä pahemmin treenattu....

Seuraaminen eka oikealle käännös omaa sähellystä,jolloin koira teki pienen pompun pysyäksen oikealla  paikallaan.Muuten seuraaminen oli ollut kaunista katsottavaa,askelissa oma kroppa kurissa ja PAt hyvät. Tähänkin voidaan olla tyytyväisiä:)

Liikkeestä istu seuraaminen hyvä,istu NOPEA pienellä nytkyllä,jota ei ollut kulemma huomannut(jos ei tiennyt katsoa;) palatessa rauhallinen.

Luoksetulo jättö ok,eka väli tuli ihan liian hidasta laukkaa,seiso hidas.Seuraava väli parempi vauhti ja maahan ok.Loppuosaankin toivon vauhtia lisää.Eli tämä liike ei ole vielä lähelläkään sitä mitä siitä haluan!

Ruutu bongasi heti ruudun,ja meni hienosti.Itsellä käsky tuli sekunnin myöhässä,joten koira oli takarajalla ja pyörähti vielä vasempaan takanurkkaan.Mut sisällä! Odotti hyvin kävelyt,ja sivulle lujaa,mut...teki ihme pyörähdyksiä siinä lopussa.Tämä loppuosa onkin ollut pari viikkoa ihan tekemätön juttu:(

Hyppynouto juhuu! Meitsi heittää kapulan ajatuksella -lähelle estettä- ja se kimpoaakin esteeseen kiinni.Enkä tyhmä pyydä uutta heittoa!!! Hyppy ok,nopeasti kapula suuhun,mut siinä vaiheessa koiran ei enää esteen takana ja tulee sivulta takaisin..........  Niin oma moka kuin joku voi olla.

Metalli pitäisiköhän aloittaa heittotreenit?? Metsku lensi lyhyen matkaa,ja jäi laipan päälle pystyyn! No,onneksi siinä ei ongelmaa koiralle,nouto ja palautus hyvät,mut pieni piip kuului-->hotdog.

Tunnari hotdog odotti kapuloiden laiton hyvin rauhallisesti,mutta kääntyessäni näin jo niskan pituudesta,että nyt mennään.Kaasu pohjassa kapuloille,ja väärä käväisi suussa ennen omaa,pientä puremista ja palautus ok. Kökkö.

Kaukot tehtiin sivuttain yleisöön päin,ja aika lähellä aitaa.Pientä vilkuilua,eli häiriötä lisää jatkossa. Muistelen antaneeni ekan käskyn kahdesti istuun,mut loppusarja taisi mennä kympillä.Kuski osaa Kimittää;)

Yhteisvaikutelma 10   se on sitä Ruskaa se,täysillä koko ajan,teen kaiken mitä mamma käskee,ja välillä vähän liikaakin;) Pisteitä kertyi siis 251,et ei se kaukana ollut,taaskaan. Tottakai harmittaa,kun itse mokaa,mut näin kai se on opittava meikäläisenki kaikki jutut kantapään kautta...

Ruska sen sijaan parantaa koko ajan,mutta vaatii myös ennen kisasuoritusta omat juttunsa.Tunnaria ja luoksetuloa paljon lisää,kuten kaikkee muutakin.Nyt me odotellaan juoksua tulevaksi,kisailut jatkuu sen jälkeen. Treeneistä pidettiin nyt pari lepopäivää(kuski tarvi ne) mut tänään jatketaan innolla taas!