Juhuu!

       1924469.jpg

Tänään saavutettiin suuri toiveemme ja tavoitteemme:) Ruskasta tuli TVA Sodankylässä Allan Aulan tuomaroidessa pisteitä 263,ja tuohon mahdutettiin vielä nolla ohjatussa! Viime viikonlopulta jäi vielä niiiin kytemään ajatus mahdollisuudesta tähän, että soitimme myöhässä vapaita koepaikkoja ja Sodankylän Karvakuonot ottivat meidät mattimyöhäiset kokeeseen mukaan,kiitos teille hienosti järjestetyistä kokeista!

Aamulla Ruska oli vauhdissaan,jopa niin,että mietin mitäs nyt tehdään,onko neiti seesteisyys taas oma itsensä? Otettiin sit vähän seuruuta,merkkiä,tunnari ja kaukoja ennen kehää. Ja itselle tutut tipat veden sekaan,jotka kyllä tämänkertaisen jännityksen alla meinasivat olla riittämätön määrä;) Alun vauhdin jälkeen Ruska alkoi kuitenkin taas haaveilemaan,ja ainakin ruudun kaksi käskyä ja käsittämätön ohjatun merkki ja loppuosa menevät jälleen mahdollisten masuasukkien piikkiin;)

Istuminen 10   rauhassa oli istuksellut

Paikkamakuu 10   vimppana maahan kolmesta koirasta ja ekana ylös,nyt toimi.

Seuraaminen 10  se tuntui sikahyvältä! Kontakti pysyi koko ajan,ja kaikki käännökset ja PAt meni nappiin. Samoin kuin askelissa hyvin mukana ja PAt suoraan.

Idari 7 tässä liikkuri alkoi tehdä kehää,ja Ruu aloitti tuijottaa merkkiä. Yritin kääntyillä ja kun menimme alkupaikkaan,tuijotus jatkui.Vielä vapautus ja yritys kontaktiin,mutta heikoin tuloksin:( Ja seurauksena oma epävarmuus ja sehän kostautui siinä,et meni istumisen hetken päästä maahan.

Luoksetulo 9 Seiso ois voinu olla napakampi

Ruutu 8 merkille ok, ruutuun vähän vaisusti normaalin verrattuna,ja maahan vasta toisella. Loppuosa meni hyvin.

Tässä välissä hommat poikki,eli tehtiin liikkeet puoliksi.

Ohjattu 0 merkille ihan lehmänä,seisoi siellä kuin ammu, ja kun annoin käskyn lähti oikealle(piti siis hakee vasen) kapulalle.Seis,palasi merkille päin ja päätti tulla mun luo asti... eipäs siinä sen enempää.

Metalli 10 tähän liikkeeseen sit löytyy aina se vauhti jostain;)

Tunnari 8 meinasihan hirvittää metallin jälkeen.Rauhoittelin ja käännös meni ok,kapuloille aika rauhassa ja haisteli tosi hyvin,oma suuhun ja palautus ilman puremista.Mutta irti vasta toisella käskyllä,taas....

Kaukot 10 eli namijuttu treeneissä toimi tässä ja teki tosi näpäkät vaihdot=)

Pikkasen riemu repesi kun kuulin pisteet, siinä sit halailtiin tuomari setän kaa;) Kiitokset kaikille onnitteluista sekä paikanpäällä että viestein!

TVA kakustamme suurimman kiitoksen saa kyllä Päivi,joka on jaksanut niin monet illat pakertaa meidän kanssa. Ja puuttua ja opastaa ja koittaa saada mua toimimaan:)  Mutta suuren suuret kiitokset jaetaan myös Marjalle,Pipalle,Marikalle,kesän SM toko porukallemme ja niille kymmenille ihanille treenikavereille koko matkan ajalta! Kotimatkalla muistelin niitä hetkiä,kun OKKn hallilla Annalankankaalla Ruskan kanssa aloiteltiin, maitohampaita tippui silloin hallille noutoja opetellessa,ja tänä päivänä vähän pelätään että viimeisetkin hampaat vielä lähtevät,kun Ruu suorittaa noutojaan....Soilelle ja Laurillekin terveiset sinne kauas, merkki ja seuraamistreenit aloitettiin teidän kanssa=)

Nyt jäämme jännäämään maanantaita ja ultran tuloksia. Ruskan treenit tulevat sen myötä vähenemään lähinnä hauskanpito treeneiksi,jotta saadaan päivittäisannos patteria tyhjennettyä;) Mitään "vakavampaa" sille on turha tuossa mielentilassa alkaa nyt treenaamaan,jatketaan treenejä sitten pentusten jälkeen,jos niitä nyt tulee. Ja Senta-muorillekin täytyy olla joka päivälle omat virikkeensä!Mutta treeneihin ajellaan ahkeraan, jotta Pihkalle saadaan treeniä tulevia koitoksia varten:)

Näihin tunnelmiin meidän on siis hyvä pistää treeniblogimme tauolle:) Lisään tänne vielä TVA kuvan huomenna. Mutta muuten palaamme treeniblogimme ääreen sitten mammaloman jälkeen vuodenvaihteessa.Toivottavasti saamme todellakin siirtyä ensi viikolla päivitämään Pikku-Ruut blogia!

Toivomme kaikille blogiamme seuranneille mukavaa syksyn jatkoa, nauttikaa rakkaista ystävistänne ja syksyn värikkäistä hetkistä,treenatkaa ilolla ja innolla=)