Aamuvuorolla Haukiputaalle,mukana Hippu ja Päivi sekä Pauliina ja Rumba. Ruskalle aloitettiin jutut ohjatun merkillä, haetaan siihen vauhtia lelulla leikkimällä. Ja nyt kun on juoksutettu ympäri, niin ens kerralla sit vähän malttia odottamiseen sinne merkin taa. Seuraamista lyhyesti,alkaa palata takaisin oikealle paikalleen, ja tasoittuu muutenkin kun pääsee tekemään. Luoksetulossa myös leluleikkiä, ja vähän vauhtia siihen viimeiseen sivulle tuloon. Ruudussa lipsumista sekä merkillä, että siellä ruudun paikassa. Merkkiä siis lelulla sekä vaatimalla että taa on kierrettävä, puolimatkan baareihin ei jäädä. Ruutua suoraan,ja oikeasta paikasta palkaten.Loppuun hieno merkin kautta ruutuun=)

Metallilla ensin nostoja ja tuomista, sit yksi hyppynouto. Ja ei inahdustakaan:) ...vaikka silmistä näki, kuinka polttelee... Tunnarissa hyvä etsiminen,on ollut nyt treeneissä 3* katse kapuloille,ja kaikki hyvin. Pureskelu oli tänään sen kuuloista, että nyt -namia nokan päälle- treenit taas kehiin. Kaukoissa tehtiin hieno sarja, toistolla saatiin huonommat vaihdot.Vahvistelleen sitä S-I peruutusta vieläkin lisää. Sit ohjatusta suuntaa,ja kun tämä on ollut vähällä treenillä, niin haketui sujuvasti keskelle. Suuntavaisto treenit siis myös mukaan.   Loppuun muutama idarin asento suorapalkalla, ens kerralla paneudutaan tähän enemmän.  Sit sohvalle makoilemaan, ja kasvattamaan malttia, kun Hippu ja Rumba treenasivat:)

Joulun alus treenit on tässä, katsotaan millaisia pakkasia saadaan loppuviikolle, et treenataanko vai syödäänkö vain kinkkua;)