Tokoilut alkoivat omalla takapihan kentällä! Sentan kanssa käytiin vähän hömpöttämässä,ja sitten Ruska kehiin. Pohdiskelin perjantaina töissä mitä meidän pitää nyt hinkata ja mitä tarvitsee vain treenata jotta homma pysyy kunnossa. Tänään sitten aloitimme "tositoimet" eli:

Seuraamisessa tarkkana sen paikan kanssa,ja kovaan treeniin askelet,etenkin peruuttaminen,joita toistimme tänä aamuna monet kerrat. Ruutumerkit sun muut kentälllä ovat myös tarpeen.

 Liikkeestä istuminen on hyvä,sitä siis vain koitetaan pitää jatkossakin hyvänä.

Luoksetulossa otin liikkeen kokonaisena,pallo jäi taakse,mutta palkka tuli minulta vasta perusasennon jälkeen. Luoksetulon topit alkavat myös olla hyvät,näissäkin siis toistoja,vaihtelevia treenejä ja ylläpitämistä.Alun perusasento ja kontakti on muistettava!

 Ruudussa on matto edelleen,se on vain pienentynyt kovasti. Hakeutuu nyt hienosti matolle,mutta ei kestä montaa toistoa,kun silloin alkaa olla liian kivaa ja homma menee häneksi. Tänään ensimmäinen ruutu noin 20 metristä,pysäytys,odotus ja pallo palkaksi,se oli hyvä! Näin jatketaan.Maahanmenoa ja siitä luoksetuloja erikseen,tänään yksi kerta jossa tuli namikäteen.

 Noudot ovat taas olleet vähällä treenillä,vaikka ne olisivat tarvinneet eniten treeniä:( Meillä oli kapuloita pitkin kenttää jo valmiina,ja sai niitä sitten hakea. Edelleen kapulaan syöksymistä,ja sitä pureskeluakin ilmenee. Tehtiin monta pitämistä,kapula suussa sivulle tuloja ja pari noutoa. Metallillakin tekee syöksyn,mikä on minusta aika pelottava tyyli,hampaat eivät sitä tule kestämään.Eli noudot tulevat nyt olemaan mukana joka treeneissä jatkossa. Pitämisiä,kontakti harjoituksia,nostamisia,hakemista... Ja hyppytelineenkin voisi nostaa kentälle;)

 Tunnarit olivat myös nurtsilla valmiina,vein vain oman sekaan.Kapuloita paljon sikinsokin.Ensin pidettiin vain omaa,ja sit pääsi etsimään.Hakee hyvin omaa,todella hyvin,ja tässä palautus paljon parempi kuin isolla kapulalla.Kaksi toistoa,jotka meni hienosti.  Tunnarissa pitää vielä treenata alun kääntymiset,ja muutenkin paljon toistoja peliin. Ja edelleen sitä pelkkää pitämistä.

Kaukoissa pallo taakse.Jos seiso ensimmäisenä,niin tarjoaa nyt usein istumista,eli seiso on vielä epävarmin. Näitä toistellaan edelleen läheltä,jotta liikkeestä tulee varma.Kauempaa on kokeiltu,I-S-M vaihdot menee hienosti,mutta Seisolla alkavan sarjan etenee hiukan.Joten ei hötkyillä,kaukot on niin hyvällä mallilla ettei pilata niitä kiiruhtamalla.

Ja paikallaoloja porukassa.Yksin treenatessa otetaan aina se istuminen,kun rakennan kenttää,mutta ryhmätreeniä tarvitaan paljon.