Lähdimme tekemään PK tottista todetaksemme, että ei se homma ilman treeniä suju;)

Nökötti ensin paikallaolossa,kun Reijo otti koirallaan seuraamista ja noutoja toiveemme mukaan. Hyvin pysyi makuulla noutojenkin aikana, se good. Mutta kierrokset oli korkeella kun pääsi itse tekemään. Seuraamisessa paljon käskytystä,jottei keulis.Jättävät kohtuullista,luoksetulot sikalujaa. Noutotelineelle mentiin paimenkoira tyyliin, kummasti se vain tän homman tietää... komentamista komentamista.... tasamaa syöksyen kapulaan, ja pyöräytellen takas. A esteelle seuraavaksi, ja pirulainen KIERSI kaksi kertaa mennessä!! No johan pomppas, ja kapula jätettiin esteen taa, ja sen sai sieltä vain kiipeämällä. Metristä hyppäsi ilman kapulaa- ei noilla kierroksilla kapula kehään- ja se meni hipaisuilla:) Jees, kun ollaan kotona vasta 85 sentissä menossa. 

Eli ei oo hanskassa kylmiltään. Mutta tokoillaan nyt kuitenkin vielä ens viikko ahkeraan, ja jatketaan sit enemmän tätä kohellusta;)

Ja peekoo kentällä ku oltiin, niin tehtiin myös ämpärijuttuja, eli ruutuun menoja eri suunnista, ja kapuloilla kantamista, luopumista, nostoja ja tuomisia:) Ei mikään paras treenipäivä, mutta ehkä huomenna menee paremmin....meinaan nakittaa Netan polpattaan mulle på svenska;)