Palattiin taas nollakeleihin :(  Kiva et tarkenee treenata,mutta ei kiva kun on liukasta!  Ruskalle tänään pienesti ja tehokkaasti noutoja,kaukoja ja yksi luoksetulo. Tunnari ekana,pitämistä,hangesta hakua ja oman hakua,puhtaiden seassa myös nami "pysäyttämässä" touhottaja.Tunnari ois loistava,kun saataisiin 50% vauhdista pois...no melkein... Tunnariin nyt käyttöön ne Sentalta tutut niksipirkka kokeilut!

Kapulalla pitämistä,sekä nostoa ja tuomista.Sit pari esteen takaa nostoa ja hypyn kautta tuomista. Noudoissa toimii vain hitaasti ja maltilla eteneminen,jos otan vähänkään liikaa matkaa,niin heti alkaa kapula rullata suussa.

Kaukoissa kokeiltiin namia,mikä ei kyllä pinnetilaa helpottanut.Muutama vaihto laudallakin. Pitänee ottaa kakeissa vähän aikaa kunnon pentutreeniä taas,sillä palkalla mikä on siinä toiminut.Sit siirrytään enimmäkseen palkattomiin kaukoihin ts.palkkana vain ihanainen ohjaaja;) ja harvakseltaan jotain siellä takana.

Loppuun siis luoksetulo,pallo jäi taakse,hieno seiso ja maa,mutta perusasennossa jäi kyykkyyn...joko saa mennä lelulle...   Ehkä on siis aika siirtyä todellakin vähempään lelupalkkaan!! Tästä voi sit porukka huomautella,kun mulla meinaa ne lelut tipahdella sinne koiran suuhun niin auttamattoman automaattisesti;)