Illan treenit alkoivat tokoilla, ja kuten lupasin, nakitin Netan liikkuroimaan seuraamiset ruåttiksi. Ja loppujen lopuksi se ei ollutkaan niin vaikeaa kuin ois voinut kuvittella. Mutta tiedän et koe on eri asia, ja jos liikkuri puhuu jotain mukavaa murretta, niin arpomiseksi menee....

Tänään Ruu teki kaksi nollaa, tunnarissa se vain toi väärän,ihan pokkana? Ja ruutuun meno oli tosi epävarmaa...monta toistoa ennekuin alkoi toimia? Muut liikkeet ok. Ja enpäs nyt tähän muuta keksi kuin et ollaan treenattu nyt muutama viikko kotona yksin. Jatketaan vierailla kentillä loppuaika, ja koitetaan saada treeniseuraa muutamaan treeniin. Kenkkua:(  Positiivista: tää nyt pistää tekeen vähän tarkemmin hommia jatkossa.

Sit menimme mettään. Tehtiin Netan kanssa Ruskalle neljä janaa, jotka saivat vanheta reilun tunnin. Kaksi ekaa meni aika häneksi, mutta tästäkin jotain opin: PEITÄAUTON HÄKKI, jottei näe muiden treenejä ja vedä kierroksia!!!!!  Kaksi viimeistä janaa sitten menikin todella kauniisti=D Eli kun sai ajatuksensa kokoon, niin homma toimi. Lähti hyvin eteenpäin, ja jäljen löydettyään otti oikean suunnankin:) Ja palkkana olleet kepit löytyivät. Hyvähyvä! Huomenna taas!