Tänään tokoilimme omalla pallokentällä,mikä oli paikoin litisevän märkä.

 Ruska sai aloittaa ruututreenillä,eli mattoa kehiin.Monta toistoa, toppia maton päälle ja siitä paljon palkkaa. Seuraamisessa oli taas levoton,nyt kyttäili tunnarikapuloita jotka laitoin heti alkuun kentälle valmiiksi odottamaan vuoroaan. Täytyy siis tehdä paljon treeniä,että kentällä on merkkejä,kapuloita yms häiriötä. Seuraamista jatkettiin niin kauan,että luovutti kyttäilemästä,ja teki hyvää työtä. Istumisia,mistähän keksin tähän sen vauhdin,tekee,mut ihan liian hitaasti! ?? Luoksetuloissa hoin käskyä ennen kutsua,ja tänään otettiin pysähtymisiin tehokkaampi keino,eli lähdin tulemaan kohti kun annoin pysäytyskäskyn.Näitä vähän aikaa,toimi hyvin. Tästä sai palkaksi hakea kapulaa.Nyt pitää tehdä pitämisiäkin taas välillä kunnon kuuri.Mukavaa,että tämäkin liike alkaa jo näyttää joltain-->pureskelu on vähentynyt roimasti ja hakee kapulan nätisti. Mutta on matkaa siihen,että heitellään taas...  Tähän väliin kaukoja rauhoittamaan tilannetta;) I-S-M meni hyvin, S-I-M täytyy hioa vieläkin paremmaksi tuota S-I vaihtoa,eli "halko" käyttöön;)  Sitten siirryimme sinne tunnarikasalla,oma oli viety jossain välissä kasan viereen. Painaa kapuloille ihan liian kaasulla,mutta omaa se sieltä tuo,ja aika nätisti vielä=) Tehtiin muuan toisto,välillä koitin saada ajatuksen pois vain kapuloilta(ruokaa-leikkiä),ettei nousisi. Tähänkin pitää miettiä jotain keinoa.Seinänvieri? Läheltä tekemiset? Kapuloiden piilotus heinikkoon? Tuumaillaan!

Senta aloitti seuraamisella,tänään oli kaikessa aika rauhallinen,mm.lopun perusasennot pysyi maltilla vieressä. Idarissa asennot ok,seisoon ja maahan vähän napakkuutta tarvis löytää. Luoksetuloissa nakeltiin palkkaa,seisot ok,maahan aina vaan hitaampi osa. Ruutu onnasi tänään hyvin. Mutta ohjattu on nyt hakoteillä,lähti tas hakemaan keskimmäistä,useamman kerran.Näihin siis toistoja,ja mielellään joku joka vie kapulat. Tunnari ilman nameja hyvä,haisteli tarkkaan! Ja loppuun kaket,Sentamaiseen tyyliin...

Illalla menemme vielä Kempeleen maneesille treenaamaan porukassa.Mitä siellä nyt sit ehtii,mutta Sentalle paikallaolot sekä ohjattu ois hyvä.Ruskan treeni voi mennä pitkästä aikaa häiriössä treenaamisen muisteluun,eli kontaktia ja paikallaoloa voisi ottaa.