Ensin AlaTemmeksen tottiskentälle,missä Ruska teki vain noutoja. Ja mukavasti meni molemmat esteet yli, joten kuski johtaa 1-0.

Tottiksilta sitten Tyrtsin metsiin, ja kävin tekemässä jäljen. Välillä kävimme lenkillä, ja otimme esineet.Kiersin 50m syvän ja ehkä 20m leveän alueen ympäri ja nakkasin kaksi esinettä taka kulmiin. Koirat istuivat metsätiellä seuraamassa operaatiota, ja Senta pääsi ensin hakemaan esineen ja ärsyttämään Ruskaa;)  Senta on tässä taitava, ja pääasia on, että saa RUOKAA:)  Ruska haki oman esineensä nopsaan, mutta jouduin yhä huomauttamaan,kun läksi juoksemaan esine suussa alueella. Sai extrapalkan tästä huolimatta, jotta tajuaisi että ekaltakin voi saada kissanruokaa. Oli kovin lähdössä hakemaan lisää, mutta sori vaan, se oli siinä.

Sit jäljelle.Jana oli nyt reilut 30m, ja Ruu ähti hyvin eteenpäin. Sitten hieman kaartoi vasempaan(tuulen alle selvästi) mutta suoristi reittiään, ja sit jäljelle,harmi vaan että takajälki. Palautin takaisin ja lähdimme puuskuttamaan. Vauhti on alkanut nousta siihen malliin, ett saan jo mennä puolijuoksua perässä.Eka keppi hienosti,ja eka kulma samoin, se tuli niin yllättäin etten ehtinyt itse tajutakaan. Keppejä nousi komiaan tahtiin, ja aina luvan saatuaan kipaisi eteenpäin, ja sain tosiaan pitää kiirettä ehtiäkseni mukaan. Loppupätkä jälkeä meni tienviertä, ja siinä meinasi oikaista tielle, mutta korjasin,kun vika keppi puuttui. Jälki nousi uudelleen hyvin, ja kutonenkin korjattiin talteen. Hyvähyvä:)

Tässä treenissä treenasin vähän itseänikin: ensinnäkin janalla annoin Ruskan edetä nyt hyvin,ja harkiten korjasin suunnan menemättä itse jäljen päälle, kuinka saan kepit taskuun ja pysymään tallessa;) pysynkö laskuissa mukana keppien kanssa.... ei ole helppoa, kun on monta liikkuvaa osaa;)