Töissä on menossa sellainen haipakka,että saapas nähdä milloin on kengän kuva perseessä. No, jonkunhan se on avattava suunsa,ettei yläkerran väki pompottele meitä miten haluaa! Meinaa väsyttää tälläiset turhat stressit.... ja treenitkin meinasi unohtua tänään! Siihen tosin syynä pikkuiset sheltti pennut,joita kävin vilkaisemassa kotimatkalla. Nipa oli ne tänä aamuna saanut,ja olihan ne pieniä...

Haukkikselle sit kaasu pohjassa. Paikkaistumista hetki,se ok. Seuraaminen ei ole vieläkään tasaantunut,no ei ehkä kun suoraa töistä koirat autoon ja kentälle... Idarissa nyt mukaan lähdöt ok,jättöihin vielä lisää napakkuutta ja seuraaminen vähän pomppivaa. Luoksetulossa lyhyttä matkaa ja nakkipalkkaa. Ruutu oli hyvä,mutta tänäänkin vasta toisella maahan(huono käsky vai??) Loppuosa ok.

Sit tauko ja Pihka treenasi välissä. Ruska jatkoi ohjatulla,missä heikompi merkki.Eli kapulat taakse ja merkkitreeniä kehiin. Nouto ok,mut puri taai vaihteeksi,sitä kapulaa siis. Metalli ok,mut piipas:( Tunnarissa nyt kääntymiset hihnassa,ja eipä paljon tarvinnut,niin istua nakotti ku naakka sivulla. Ja tunnari hyvä, paitsi et tökkäs kyl väärääki. Kaukot läheltä,ja tänään miltei kympin sarja:)

Ja päätteeksi Senta pääsi treenaamaan Hipun kanssa vähän jotaina kivaa,kuten hyppynoutoa=)