Ihana aurinkoinen pakkasaamu:) Tämän viikon aamut on pyhitetty lenkkeilylle ja kotitokoille,ja mikäs sen mukavampaa kun aurinko paistaa! Aamulenkin jälkeen pihalle topuhuamaan,Senta heilui mukana;) Ruskan seuraamisia pikkupätkissä,paljon taas käännöksiä ja askelia sekä pysähdyksiä. Tuijottelee taas vaihteeksi merkkejä siihen malliin,että... Idarista otimme vain asentoja leikkien,ja mukana leikissä Sentakin. Ruskaa selvästi "ärsyttää" kun Senta tekee seassa,ja usein jopa paremmin ja saa yksin palkkaa.Sillä onkin hyvä ottaa tekemiseen vähän vauhtia. Ohjatussa kapulat takana ja pelkkää merkkiä lelulla takana tai lelu multa. Hyviä merkkejä,kun Senta hästäsi seassa.Senta kävi tekemässä monta hyvää merkkiä saadakseen kans namia:)

Luoksetuloistakaan ei puuttunut vauhtia,kun Senta oli mun luona kerjäämässä.Silti Ruska teki yllättävän hyviä toppeja ja maahanmenoja.Luminen nurtsi on myös hyvä pohja tehdä hyvät stopit! Tämän jälkeen halusin kokeilla merkkiä kosketusalustalla.Ensimmäiset meni siihen,että nappasi mattoa suuhunsa, mutta lopulta saatiin aika näppärää merkkiä tällä kokeilulla. Katsotaan siis jatkossakin, mitä tästä voisi kehkeytyä. Ohjatulla kapulalla pitämistä ja kantamista,nakki nokalla. Nämä ihan jees.

Sentan kanssa pyörähtelyjä,jalkoissa pujottelua sekä "jänöpupuistumista"

Metalli ja kaukot jätämme sisähommiksi näin kylmällä,ja ne jäävät huomisen ohjelmistoon,jotta ehdin töihinkin;)

Saatiin tänään postissa Piteån, Ruotsin näyttelyn 1.6.2008 CACIB vahvistus,eli Ruskan nimen eteen voidaan alkaa lisätä KANS MVA titteli. Koiranetissä tulos ei vielä näy,mutta eiköhän se sinnekin ilmesty lähipäivinä:)