Sunnuntaina nautittiin auringonpaisteesta Ylivieskan raviradalla KV näytelmissä. Ruskovaaran Elena piti edelleen Ruskan tyylistä,vaikka neiti on taas parhaassa kesämekko lookissaan,niin silti tuloksena ROP :)

Ryhmäkehiä odotellessa ehdimme tokoilemaan pienesti.Otettiin vähän seuraamista,luoksetulon toppeja,idarin asentoja sekä kaukokäskyjä. Oikein oivat treenit ja pikkuneiti oli hyvin onnellinen tästä.

Ryhmätuomari oli mielestäni töykeä. Hän liikutti vain yhtä koiraa kokoontumiskehässä, ja kiersi sit muut läpi katsellen tiukkana hattunsa alta. Muutamaa koiraa hieman pienesti käpälöi. Isoon kehään mentäessä juostiin about 20 metriä ja jono toppasi siihen. Et se niistä liikkeistäkin sitten... Ruskalla edessä enää yhdet näytelmät tälle vuodelle,katsotaan lähdetäänkö sinnekään,vai oliko nämä nyt tässä. Tähän Ruskovaaran upeaan arvosteluun olisi kyllä hyvä lopettaa kausi:)

Erinomainen solakka feminiininen narttu.Ideaaliset mittasuhteet.Harmooninen rakenne.Tasapainoinen luusto. Kaunis ilmeikäs pää. Varma asentoiset raajat. Kaunis linjakas kokonaisuus seisoessa ja liikkeessä. Kesäturkissa. Erinomaiset liikkeet, upea ulottuvuus.

Muistan hänen myös maininneen: oikea asenne;) mutta sitä ei arvostelussa lue. Ja kehän laidalta kuultua...tuomari oli kehunut yleisölle esiintymistämme,mikä menikin jälleen nappiin tällä kertaa. Eli erkkarituomarin ruoskiminen on poikinut jotain,muistin jopa juostessa hänen sanansa:selkä suoraan ja hymyile;)