Tänne menosta tehtiin pikapäätös perjantaina;) Uudet paikat ja muut jutut on meille aina se kasvun paikka.... Aamu meni näyttelyssä, Kokkolassa tehtiin treeni ja lenkkeiltiin, koepaikalla tehtiin vähän treeniä ja käytiin lenkillä. Silti punainen oli täynnä virtaa! Kuinka sen saa tyhjäksi? Liikkeet tehtiin ensin paikallaolot, sit idari, sit liikut ruutuun saakka ja sit loput, kolme koiraa ja me vikana.

Tuomarina Saija Pollari, ja harjoitustuomariarvostelija Tiina Laakko.

ISTUMINEN 9,5 pientä teputtelua

MAKUU 10 no problems

IDARI 9,5 jes! lopultakin tämä meni niin hyvin! Keskityin vain kävelemään suoraan, ja tekemään hyvät kulmat.

SEURAAMINEN 9 alkoi vähän tiiviinä,mutta sitten se taas parani loppua kohti.Pitkä kaavio, ja tuntui tällä kertaa hyvältä alun jälkeen.

LUOKSETULO 8,5 suulliset käskyt jälleen, ja seiso oli erittäin hyvä. Maahanmenossa nyt tuli pitkäksi,eli otetaanpas sitäkin nyt enemmän.

RUUTU 0 hieno merkki, ja täysillä kohti ruutua. Pysäytyskäsky tuli aavistus liian myöhä, kun vauhtia oli enemmän kuin monesti. Käskin maahan,kun näytti olevan ruudussa,mutta olikin sit himpun ulkona:( harmistus, loppuseuraamiseen tulokin oli ok.

OHJATTU 6,5 tiesin jo kehään mennessä että tästä ei hyvä seuraa, Ruska oli kuin pingotettu jousi menossa tekemään!!!! Merkille ok vauhti, vähän hiimas lopussa ja jäi puolittain vinoon. Hienosti oikealle kapulalla,hurja sieppaus ja puri sikana. Irrotus ok.

METALLI 9 eihän siinä muuta,mut piip pääsi ennen luovutusta:(

TUNNARI 7 koitin rauhoittaa tilannetta, turhaan. Haki hyvin omaa mutta puri taas.

KAUKOT 9,5 I-S-M-I-S-M eli helppo sarja ja eteni muuan sentti.

Pisteitä kerti siis 243,5 eli ruudulla olisi saatu komea ykkönen, mutta turhapa näitä on jossitella. Ruutu ei edes harmita,kun se meni niin hienosti. Jos oisin vain nähnyt että on ulkona. Nuo noudot veetuttaa niin paljon, etten tiedä mitä niille teen:( Kaikkea on koitettu,mutta kun on sillä fiiliksellä, niin ei opit auta... Muuten kokonaisuus hyvä:)