Tänään heräsin aikaisin,jotta käyn fysikaalisessa ja sit tokoileen. Molemmat peruuntuivat,joten lähdettiin tyttöjen kaa sit Kiiminkiin Tassutörmälle. Ruskalle tottista.Seuraamista,ei kaavamaista,vaan sinnetänne kääntyilyä,vähän vauhdin vaihteluja sun muuta. Istuminen menee hyvin,samoin maahan ja luoksetulo.Sit lelu taakse ja seisomiseen,tässä eka huono kova käsky jolloin istui.Uudelleen sievällä toppi käskyllä ja onnistumisia. Käveltiin kapuloille,siinä vähän leikkiä ja seurustelua,jottei kiinnitä kapuloihin huomiota,kuten on alkanut tehdä.Olen siis vetänyt liikaa kaavamaisesti tätä,ja tietää seuraavat liikut      -->alkaa odottaa noutoja. Tähän väliin eteenmenot lelulle ja ilman lelua maahanmenolla.Sit noutoihin,kilonen kahdesti,hakee edelleen kuin hullu,palautus ok. Hyppy ensin patukalla,palatessa yrittikin kiertää. A patukalla,tässäkin kiertoyritys? Sit molemmat esteet vielä kapulalla,hyppyä useampi kerta ja alkoi löytyä reilusti ilmaa esteen väliin. Sitten loppuun vielä eteenmeno lelulle.

Ruska paikallaoloon ja Sentan kanssa vähän jotain. Ei paneuduttu ollenkaan,eli ihan hömppätreenit,Ruskaa vain kiusasimme;) Noutoa ja hyppynoutoa,vähän peppu nyki Ruulla,mutta pysyi siellä!

Ajettiin vielä esineruutuunkin,vietiin Sentan kanssa esineet.Alue noin 30m leveä,ja tallasin vain sivurajat.Ruska kehiin ja nyt haki kolme esinettä huippusikanopeaa ja lähti hyvin. Eli Sentan kanssa "ärsyttäminen" voi vähän jeesata tässä hommassa;)