Muutaman päivän taukoilut jälleen takana. Viikonloppuna haettiin PMsta uutta intoa treeneihin:) Palautuminen kotimatkasta otti vähän voimille,eilen otettiin koirille vain pikku treenit sisällä ja muuten päivä menikin jossain horroksessa.

Pihalla on lunta kiitettävästi,mutta ihan mukavasti siellä pystyy treenaamaan. Nyt on varattu kyllä muutama ActiveDog hallin treenivuorokin, jotta pääsee sisälle ottamaan välillä kunnolla treeniä. Senta sai aloittaa omilla kiemuroillaan, ja jatkoi sitten Ruskan treeneissä häiriköimällä;)

Ruskan seuraamista, en puuttunut asioihin kummemmin, ihan vain taukoilun jälkeistä yli-innokkuuden poistamista jälleen. Muutamat peruutukset,joista koitetaan saada se pomppu pois. Ruutua molemmin puolin, ja aika monta kertaa. Merkit olivat tänään loistavia, en tiedä onko mattotreeni vaikuttanut noin hyvin, vai oliko tämä vain tauon jälkeistä onnea. Eka ruutuun sivusta,mutta loput vauhdilla suoraan. Pysäytyksissä korvat kuurona,eli toppasi tovin käskyn jälkeen. Otettiin sitten ihan ruutuun pysäyttämisiä lelulla. Luoksetuloja lyhyeltä matkalta, sekä seisoa että maahanmenoja,ja pari sivulle tuloa. Ohjatulle oli merkki valmiina maton kanssa, vein kapulat sivusta heitellen. Senta hästäsi koko ajan kapuloilla,joten siitä saatiin vähän kisaa aikaan... Merkkejä kolme kertaa, ja ne menivät nyt ihan entiseen malliin vauhdilla taakse kiertäen=) Pitää vain itse malttaa sen käskyn kanssa missä kohtaa seis tulee antaa.Mutta hyvälle näytti. Sai hakea vasemman, se ok. Sit vielä pari merkkiä lelulla.

Kaukoissa riviin meni myös Senta, ja kaukoja tehtiin sen haukun säestämänä. Ruskalla ihan ok vaihtoja,tosi lyhyt oli matka tässä meidän välillä. Idarista otettiin asentoihin jäämisiä, sekä siinä pysymistä kun kiertelin ympäri.

Tunnarikapulat vein aiemmin valmiiksi, jätin liikkeen alkuun oman sinne sekaan ja tehtiin Ruskalle kääntyminen. Kun käännyimme takaisin kohti kapuloita, ihmettelin mistä yksi kapula oli ilmestynyt jalkoihini, ja Senta pörräsi siinä iloisena;) Ja sieltä se oli hakenut taitavasti oman kapulan rivistä.... Taitava tokokoira näytti,että kyllä hänkin vielä nämä jutut osaa:0)  Nakkia palkaksi, ja Senta paikkamakuuseen odottamaan,että saimme tehtyä tunnarin uusiksi, se menikin Ruskalla ihan siististi:)