Viikonlopun näytelmäreissulle suunnitellut treenit jäivät toteutumatta,helle vei mehut niin koirista kuin kuskistakin. Tänään taas hypättiin tokosaappaisiin,ja käytiin vähän treenaan.Kauheen korkealla ei motivaatio ollut,Sentalle hyvä treeni,Ruskalle vähän jotain et pääsee tyhjentään aivonsa.

Senta seurasi tänään nätisti,pari kertaa vähän painoi,mutta korjasi,kun tein jalalla pienen tönäisyn. Idarissa asennot ok,vois olla napakampi seiso,mut menkööt... Luoksetulo ensin palkalla,sit koeliikkeenä.Nyt odottelee namia,ja maahan vähän vajaa.Toistolla parempi. Ruutu molemmin puolin ja se meni nappiin,haukahdusta lukuunottamatta. Ohjatussa vasen,meinas mennä merkiltä ohi,sain toppaan,ja hyvin haki ja palautti. Tunnari kapulan riviin,ei nameja tänään,rauhoitus ja hyvin haki oman.Tosin haisteli suu auki ja koko ajan näyttää et nappaa jonkun. Kaukot taas nappiin kans,15 metristä,vähän seilas,mut lopussa oli pylly viivalla,hyvä. Jos tunnari saatais vielä toimiin varmasti,niin alkais olla hyvällä mallilla taas liikkeet.

Ruskalle seuraamista,pätkiä,käännöksiä ja askelia.Touhotti,kun vkl jäljiltä vähän virtanen... Jättävät istu, maahan ja luokse sekä seiso hyvät. Eteenmeno hyvä lelulle. Tänään ei muuta,koitetaan taas piristyä reissun jäljiltä ja parantaa tahtia.