Eipäs olla pahemmin treenaltu SM-kisojen jälkeen, ollaan "lomailtu" ja koitettu tehdä niitä tekemättöimiä hommia pois. Jotain pientä aina välillä pihassa, ja Ruska on itse viihdyttänyt itseään kaivamalla treenikorista aina jotain, mitä juoksuttaa pitkin pihaa ja välillä tarjoaa meille, jos joku alkais...

Tänään Kempeleessä koulun kentällä Kuura pojan ja Netan kanssa tokoja. Ollaan koitettu neuvoa Netalle ja pikkumiehelle juttuja kuinka lähteä mitäkin tekemään:) Kuura on hirmu ahne, ja sillä näyttää se toko merkitsevän välillä että -jihuu,saa nakkia! Mutta hyvä siitä tulee, kun jaksaa pakertaa maltin kanssa=D Samalla koulutettiin Nettaa "liikkuriksi" meidän treeneihin:)

Ohjatusta oikea, ihka uusilla Berran kapuloilla! Merkki vähän vaisu, mutta hyvin oikealle ja toi suht siististi. Metallissa hirmu vauhti ja komennus perään, hyvä palautus. Tunnari oli hyvä. Kaukoissa pientä etenemistä,kova kuuri nyt päälle!

Merkkejä oli kentällä paljon, ja ruudussa Ruska lähtikin takaviistoon väärää merkkiä kohti. Uusinnalla, ja käsimerkin vahvemmalla ohjaamisella sain ruutuun. Lopussa tuli riemulla viereen, muutenpa sekin oli hyvä. Luoksetuloja kaksoiskäskyillä, teki luvatttoman läpijuoksunkin sekaan.Eli luoksetulojakin saamme pakertaa taas. Idarissa hidasta kävelyä ennen käskyjä.Jäämiset oli ok, mutta edisti kaikissa mukaanotoissa. Niihin huomautukset peruutuksilla,ja toisella kierroksella eka mukaanotto oli hyvä. Tämäkin nyt hiomisen alle. Seuraamista pätkiä alkuun, sit juoksua ja täykkäreitä namilla,ne hyvin.

Hui, loma ei tee kaikille liikkeille hyvää! Nyt on taas alettava toimeen.Olen nääs niitä kokeita tuohon säännöllisin väliajoin varaillut käytäväksi, jotta pysytään kasassa;)