työpäivä vei mehut,mutta jaksoin raahata itseni metsään:) Tein jutut samanlailla kuin eilen, eli janat jäähtyyn, ja sit pudotettua ja tarkkuutta molemmille. Ne alkaa sujua:)sunnuntaina lähden OPKYn kokeeseen etsintäalueelle hommiin,ja pääsen tutkailemaan, kuinka ne jutut pitäisi oikeasti tehdä! Tehtiin vielä lenkki ennen janoja, jotta ne saivat olla reippaat puoli tuntia odottamassa.

Ekalle lähetin parin metrin päästä, ja nyt irtosi todella hienosti,ja lähti jäljelle! Jihuu..... Toisella tuli vielä pikku -mitämitä- ja lähti sit takajäljelle,mistä takaisin ja uudelleen. Ja se onnistui hyvin. Kaksi viimeistä otettiin jo matkaa reilut 5metriä, ja hienosti Ruska irtosi ja lähti oikeaan suuntaan:) Voi vau, olenpas tyytyväinen. Huomenna Jarmo kattelee meidän perään, ja saadaan taas kommenttia, miten eteenpäin:)

Kotona tokoja. Seuraamista vähän, Senta sekoili muassa ja kahden kanssa seuraaminen on vähän sitäjatätä. Idari hyvä,luoksetulossa topit ei vaan ole parhaat mahdolliset,kökkis. Ruutu hiano! Noudoista ohjattu,joka hyvä, palatessa päätti roikasta 80cm hypyn yli.Se meni puhtaasti aika pienellä vauhdilla:) Tunnarissa ihan uusia kapuloita, joita haisteli kaksi kierrosta ennenkuin otti oman. Ja vain yksi pyöräytys kapulalle suussa! Loppuun hypättiin vielä 80senttistä pari kertaa kapulan kanssa, siinä otti kierroksia ja kapula pyöri suussa ihan liikaa. Taas uutta treenattavaa=D