Ruska starttasi ekassa voittajaluokan kokeessaan. Lähdettiin kyllä hyvin positiivisella mielellä maksettuihin treeneihin, mitkä näistä sitten todella tulivatkin;)

Henkilöetsintään lähdettiin Kalimenvaaran maastoon, tuomarina Kari Anttonen.Rata oli pohjaltaan aika helppo, mutta paikoin aika risukkoinen lähetyspaikkoja ajatellen. Ykkönen ja kolmonen löytyivät, toisella oli käynyt ja ilmaisikin sen, mutta menimme näytöllä takalinjan yli, ja tuomari keskeytti homman. Mitäs mieleen tästä päivästä...

Henkilöetsinnästä jäi ihan ok olo, vaikka olisihan se paremminkin voinut mennä;) Saimme huomautuksia ja pisteen menetyksiä rankasti lähetystyylistä,jossa etenen muutaman askelen koiran kanssa.Se oli tuomarin mielestä painostavaa.Opetteluun siis seisova lähetystyyli? Näytöille tulisi mennä suoremmin, tiedossa on,että tiheässä hakee yleensä sen "menoreittinsä" näytölle.Mutta treenataan tätäkin. Lisää motivaatiota,erityisesti hajuttomille maalimiehille sekä tyhjille,nyt ei lahkeessa kiinni, mutta loppua kohti lähteminen oli koko ajan vaikeampaa. Ehkä se kesken jäänyt näyttökin hieman hämmensi,ja teki takapakkia? Omaa radanlukutaitoa, nyt ei mitään hajua, kuinka alue tulikaan tarkastettua...;) Mutta ei se 300metriä ole kuitenkaan pitkä matka, kaiken tämänpäivän sössimisen jälkeen aika ei loppunut kesken. Eli kyllä me uskalletaan toistekki lähtee kokeileen!

Täältä suoraan esineruutuun, ehdin tehdä oman esineen haun ojan taakse ja palkka siitä. Kaikki kolme esinettä nousivat sikanopeasti,siinä ei ollut mitään:) Senta on olut hyvä treenikamu tässä hommassa!

Tottiksessa ensin paikkamakuulle,se meno ok. Seuraamiseen lähti taas hiipimällä,ja pienet reagoinnit laukauksiin,mutta parempaan päin senkin kanssa:) Ja siitä alkoi parempi seuruu.Hlöryhmässä ei istunut. Liikkeestä istu ok,maahan ok, seisossa oli astellut perässä jonku matkaa.Tasamaa ok, hypyssä meno ja kapula ok, mut kapula oli oikeessa reunassa, ja tuli sit An kautta takas... A este meni hyvin. Eteenmenossa alku sitä Ruskaa,eteen töysillä ja ekalla maahan,jes. Ihan ok tottis.

Harvemmin olen ollut näin tyytyväinen tuloksettomaan kokeeseen=)  Jäi vain ihan hyvä mieli kaikkinensa,katellaan miten sit jatketaan tästä.   Nyt ootellaan Markon leipomaa valiokakkua=0) Se kun leipoi Lyylistä tänään käyttövalion!