Haukkukeitaalle. Kauppareissulla ajettiin Haukkikselle,ja olihan siellä niitä liitäjiä,mutta kun olivat pirulaiset niin hiljaista sakkia,ettei yhtään haukkua tahi ihmisten kiljahduksia kuultu. Kummallisia agikoiria;) Treenattiin sitten hiljaisuuden vallitessa....

Seuraamista merkkien lomassa,aina se ehtii bongata sen merkin,ja pää pyörähtelee. Idarissa Janne(!!) liikkurina,ja siinä koetin vain saada hyvät kulmat ja rennon idarin aikaan. Asennotkin toimi hyvin ilman pakkoliikkeitä,ainakin liikkurin mielestä;) Ruudusta bongasi merkin,ei ruutua,ja ei oikeasti osannut lähteä merkiltä minnekään. Katsottiin sit ruutu ihan yksissätuumin,et missähän se on,ja seuraavat ruudut hienosti. Sit Ruska piti tauon Sentan tokojen ajan.

Ohjatussa liikkuri vei kapulat,oikean hakemisessa ei mitään kummempaa.Paitsi että Senta karkasi mukaan noutamaan.... ja hiekkakentän huonopuoli tuli taas esiin,suu oli täynnä hiekkaa:( Metallin haki paremmin,ei hiekkaa suuhun,mutta piipaaminen jatkuu:( Kaukot läheltä sarjana. Tunnarissa Janne jälleen apuna,käännyttiin ja meni kapuloille lujaa,vähän tökki puhtaita mutta oma suuhun:)

Hiottavaa: paikallaolojen lisäksi...seuraamista aina vaan jotta pysyy kasassa. Idariin toistoja,jotta siitä tulee molemmille "tuttu ja turvallinen" Luoksetulon toppeja on tehty kotona paljon läheltä leikkien. Ruudun bongaamista,sekä loppukaaviota. Ohjatun kapuloiden pitämisiä,ja tuomisia purematta. Metallin piipaamiseen nyt joku juttu? Tunnariin toistoja. Kaukojen S-I liikerataan toistoja. Ei paha lista;)

Senta aloitti perjantaina Propaliini lääkityksen pissavaivoihin.Nyt ollaan siis doupattu, joten Senta jatkaa varhaiseläkeläisen elämää. No,eihän se elämä siihen lopu,ettei käy enää kokeissa ja näytelmissä. Senta pääsee kuitenkin aina mukaan treeneihin ja touhuilemaan juttuja. Eläinlääkärillä käynnin yhteydessä noustiin myös puntariin,ja viisari heilahti pahasti 18 kiloon.Pari kiloa on siis kertynyt ylimääräistä,joten aloitetaan nyt todenteolla myös painonhallinta. Ruoka vaihtuu tilapäisesti 1st Choisen Adult Weight Controliin, josko sillä saisimme hyvän alun tälle asialle.  Kunto on kuitenkin kohdillaan,eilinen vaelluslenkki ei ole näkynyt missään,vaikka vähän pelkäsin,että tuleeko ontumista erinlaisen rasituksen vuoksi.

1810569.jpg

1810571.jpg

1810575.jpg