Lauantaina kokeillaan taas VOIttajassa KASn kokeessa. Perjantain "viimeistelytreenit" meni aika kivasti,joten huomiselle luvassa ilmeisimmin epäonnistumista;) Eikö ne kenraalit pitäisi mennä aina lyttyyn....

Seuraaminen,lähdettiin ohti ruutua,ja sinne vähän hiimailua.Kun tajusi,ettei tehdä ruutua,niin seuraaminen oli ok. Kaikki vauhdit ja askelet,juoksun täykkäriä vahvistettiin taas.

Liikkeestä istut ok,lelu jätettiin edelleen koiran eteen palatessa.

Luoksetulossa nami lensi,ja topit oli kivat.Tehtiin siis vain yksi toisto,jottei lähde lipsumaan;)

Ruutu,hyvä!!! Hakeutui suoraan keskelle (mun piti viedä matto,mut se unohtui matkalla...) hyvä seis ja down,ja odotus kun kiertelin. Tehtiin toinen matolla,sekin hyvä ja siitä pallo palkka.

Tasamaa puisella,ruma hakeminen,vähän kolistelua,joten pidettiin taas vähän aikaa ja muisteltiin vanhoja oppeja;)

Hyppynouto ok,sen ottamisen kun vielä saan siistiksi niin avot!

Tunnari namilla,oman nosto,pudotus ja haisteli vielä ja sit oma ja siisti palautus. Tässä vielä siis jotain,on ehkä epävarma kun kapulaa hajustaa tosi vähän? Tekee noita lisätarkistuksiaan??

Kaukoissa tuttua jumppaamista,sekä sarjaa kauempaa.

Tokoilut päätettiin ruudun loppuosaan,eli luoksetuloihin ruudusta.Tänään tosi nättejä suorituksia:)

Välillä pienesti Sentan kanssa,sitten otimme Ruskalle vielä PK-tottista. Eli metrinen este on ollut talven tauolla,ja taas se hirvittää -minua-!!! Muutama hyppy 70cm korkeudelta patukkaa hakien,alun kolistelun jälkeen ok.  2kg kapula,huh huh! Pari nostoa ja sit heitto,haki hyvin ja palutti myös hyvin,eihän siinä mitää,mutta alahuuli taas auki ja verta vuosi...  Kieltä lipoen neiti vain tuijotti kapulaa, lisää...lisää! Verta tuli niin,että säikähdin jo hampaan irronneen,mutta onneksi löi vain rajusti huulensa kapulaan. Otime pari edestä nostoa ja tuomista loppuun,jottei jäänyt siihen.  Kapulan hakemiseen on siis nyt panostettava!