Pääsiäisenä alkaneen tehotreenailun tuloksia kokeiltiin tänään Virpiniemessä OKKn kisoissa,jokka oli samalla maajoukkuekarsinnat.Eli tiukkaa linjaa piti tuomari Miss Pipa Pärssinen

Odotuksia ei ollut,pelkoja sitäkin enemmän...kuten eilen kirjuuttelin.Mutta kokeen jälkeen mieli oli positiivisen yllättynyt,ja Ruska teki normi koejuttunsa taas,muutaman lisän kanssa.

PAIKKAISTU 8,5  teputtaa alussa ja mun palatessa. Nyt keksitään joku mitä pitää tuijottaa? Ja paljon istumista luvassa.

PAIKKAMAKUU 7,5 oli haistellut ja pikkuhiljaa kääntynyt lonkka asentoon.Törkeetä käytöstä,ja teki saman kun olimme VOI luokan häiriökoirana paikkamakuussa. Ihan liian vähän paikallaolo treenejä.

SEURAAMINEN 9 hieman jotain pientä sälää oli,mutta pääosin nättiä.Tähän juoksun käännöksiä enemmän,askeliin tasaisuutta,peruutuksia.Seuraaminen on kuitenkin hyvä.

IDARI 8 ihan jee meininki kaiken jälkeen. En tiedä mistä lähti pisteitä,mut näen huomenna videoinnin. Hiomista, kulmat on menneet parempaan ohituksilla,tiukempia toppeja,mukaanlähtöjä, suoruuden varmistamista.

LUOKSETULO 5 siis ihan perseestä.Ei topannut seisomiseen,ei mitään yritystä:( pettymys on suuri,kun saimme sen jo hyvälle mallille.... mietitään miten eteenpäin:(

RUUTU 5 merkki ok,vois ehkä olla enemmän vauhtia,mut tarviiko olla? lähti ruutua kohti,mut vähän ennen katseli muualle ja ei ruutuun. Sain sinne kuiten menemään lisäkäskyllä,sit oma moka SEIS+ DOWN mistä kuulemma meni enemmän pisteitä kuin ois mennyt pelkkä DOWN.Aina oppii... mut ruutu saatava kuntoon. Sivulle tulo epäphdas mun mielestä.

OHJATTU 5 ja se koe kirous, eli hiipi merkille ja näytti mulle pers silmää  #¤%&"&&#"()/"##=)!¤&&¤/"#/ odotin että saa vähän katsettaan käännettyä,ja lähetin sit vasta kapulalle. Hirvee saalistus ja puremista,ja irrotus käskyn takana. Positiivista,eipä ainakaan pudottanut;) Nyt ei pääse enää merkiltä kapuloille, ei vissinä!!!!!!!!!!!! Suuntatreenit erikseen. Ja se kaikki muu siihen päälle,epätoivoista.....

METALLI 6 koe kirous kakkonen, vinkui palautuksessa, ei tosin jodlannut,minkä myös osaa. Huono käsky ja toisella vasta hyppäs. Jatkamme tätä kuten ennenkin,onneksi säät lämpenee ja päästään ottaan joka päivä!

TUNNARI 7,5 mitä tästä muistankaan...oli aika siistiä etsimistä,mut pyöritteli kapulaa ja tais olla vinossa? Tunnari treenit jatkuu kans kuten ennenkin.

KAUKOT 8,5  hyvät vaihdot,mut oli jossain tullut 10cm eteenpäin. Katsotaan nauhalta.

221pojoa,ja 3-tulos sij.5/7

Ihan jees meininki, ei nollia,ja ei se ykkönenkään niin kaukana,kun ois vähän paremmin menny;)He-he.... Paikallaolojen pisteet ihan turhia menetyksiä, ruudun kämmäilyä osasin odottaa, luoksetulo v***ttaa,ohjatun saatoin arvata,metallinkin odotin tulevan laulun kanssa... Mut hyvä katsaus tulevaan,innokkaalla mielellä jatkan treeniä. Huomenna vielä videokatsaus Päivin kanssa,kiitos kuvauksesta!

 Seuraava koe jo viikon päästä Vaasassa(taas karsintakoe ja taas Pipa;) katsotaan saammeko mitään korjattua siihen mennessä. Kesää kohti on kuitenkin saatava liikkeet kasaan,jos meinataan suunnitelmat toteuttaa. Joten eiku pihalle ja vähän korjaan tän päivän kikkailuja.