Onnistunut herääminen aamulla,joten oltiin hallilla jo ennen yhdeksää:) Senta sai mennä agirataa,niin kauan että sain sen purettua,ja siten otimme seuraamista,missä puututtiin jo vähän PAn ja painamiseen.Idarin asennot suoralla pätkällä ja luoksetulo namilla. VOI ruutu,lopun seuraamisesta herkkulihapullaa=)

Ruskalle ensin luoksetulo,ja se meni tänään hyvin.Ei sitä sit enempää:) vahingoista viisastunut?

Ruutu matolla,ja sekin meni hienosti. Ruutu kaipaa siis sekoituksen matolle menoja,pysähdyksiä lelulla ja sit samaa ilman näitä apuja.

Seuraaminen,himpun edessä,mitä korjattiin.Samoin vähän levotonta välillä,mutta paransi loppua kohden.

Istumisia,ekalla jäi kyykkyseisontaan...muuan toisto,ja homma toimi.Palkkaa eri paikoista.

Hyppynouto meni ekalla hyvin,ei korjaamista.

Tunnari rivissä,nami mukana,vähän huono työskentely,mutta ei virhettä ja oma nätisti palauttaen. Toinen tunnari eri suunnalta samoilla kapuloilla(virhe!!) ja nosti edellisen oman vieressä olleen:( Oma moka! Toisella yrittämällä oma löytyi. No,virheitä pitää tehdä,jotta niistä voi oppia.

Metalli meni hyvin,palauttaessa vähän piipas,mutta odotettiin hiljaisuus ennen luovutusta.

Kaukot,lauta edessä ja matkaa alle 10m. Ne meni niin hyvin,että ei paikkailtu niitäkään enempää.

Ruutu siirtyi eri paikkaan,matto mukana,ja ruutua uudelleen.Edelleen löytyi hyvin paikka,jeps! Ruudun loppuosaa erikseen,ja tänään vasen puoli löytyi joka kerta,positiivista:)

Lopetettiin treeni hauskalla A-esteellä,jolla haettiin taakse jätettyä isoa kapulaa.Ja siitähän se kuohahti,eli oli sikakivaa,mitä nyt kuskilla vähän savusi;) Näillä uusilla-vanhoilla esteillä tulee siis eteen vanha puremisongelma,mutta eiköhän siitä treenillä selvitä!