Eilen tokoiltiin ihan vähän,ollaan nyt kuiten poissa porukkatreeneistä,kun tärpit alkaa olla kohdillaan.

Viikon tauko näytti pistäneen Ruskan ajattelemaan joitain juttuja:) Se yllätti mut ohjatussa! Otin ensin merkkiä monta kertaa, ja kaikissa kääntyi hienosti minuunpäin merkin taakse. Sitten lähetys kapulalle, konahdus ja Ruska luopui kapulasta!!!???!!! Toisella kertaa annoin mennä kapulalle saakka, ja kuinka nätisti sen ottikaan ja palautti ilman yhtään pyöräytystä. Ihan uskomatonta.... Sai hakea toisenkin kapulan, sekin nätti, mutta kun lopuksi sai kerätä kapulat kentältä, alkoi vauhtiakin olla liikaa. Eli varovasti näiden kanssa, pidetään homma nyt kurissa ja kasassa, niin ehkä tästä vielä hyvä tulee:) Jotain muutakin tehtiin, mutta niille ihan sama tän noudon jälkeen;)

Tänään lähdettiin metsälenkille, ja keräsin varason kätköistä lopulta ne esineet sun muut mukaan. Tein reilu 100 metrisen jäljen, namia muutaman askelen välein,pari kunnon kulmaa tiuhalla askelella. Se jäi jäähtymään, käytiin lenkillä ja otettiin esineruutua. Senta sai hakea ensin pari esinettä, olipas muori innoissaan=D Ruska ruutuun, ja millä vauhdilla esineitä haettiinkaan! Vaude... Viimeistä etsittiin sinnikkäästi, ja pikku punapää oli aika kaikkensa antanut tullessaan ruudusta.

Pidettiin taukoa, jotta sai puhaltaa ja rauhoitua. Sitten jäljelle. Alussa tuli pieni kurvi, kun jouduin väistelemään kaadettuja oksaisia puita. Siinä tuli eka harha, mutta kivasti etsi takaisin jäljelle.Molemmat kulmat meni hienosti, vauhti oli rauhallista. Vähän ennen loppua tuli toinen harhaan meno,jonka korjasi myös itse nopeasti. Ja kissanruoka maittoi jäljen päässä:D

Olipas se kivaa, ja jospa me nyt saimme pään auki tähän hommaan. Pitää nyt tehdä muutamia jälkiä ja sitten tarvimme apuja janojen treenaamiseen joltain kokeneemmalta:)