Ei voisi paremmin viettää,kuin treenailemalla kympiltä aamusella Minnan hallilla Päivin kans.Tänään oli oikeasti niin hyvät treenit,että! Ruskalle tehtiin liki kaikki liikkeet läpi,ongelmakohtia hioen.Seuraamisessa juostiin hallia eestaas,ja niin se tämäkin vaiva hellittää,kun sitä harjoittelee. Liikkeestä istu nopea,ja perään pelkkää seuraamista liikkurin huudellessa käskyä. Noudossa kevyttä kapulaa,pitämistä ja sen kanssa liikkumista.Olisinpa aloittanut noudon tehotreenit heti kevyellä! Noutojen perään tunnari,namia on vähennetty,tänään tuli matkaakin vähän lisää.Namit syötiin ja etsi oman,haisteli vielä muitakin,mut oma tuotiin. Kaukoissa tein ENSIMMÄISEN kerran vaihdot kymmenestä metristä. Eka istu kaksi käskyä,muuten vaihdot onnistui nappiin!! Tein vielä toisen sarjan lähempää,jossa aloitin seisolla,nekin hyvät. Edelleen tarkkaa seurantaa oman käskytyksen kanssa! Luoksetulossa eka palkka lensi multa seisomiseen,mikä oli aika huippu.Sit jättö seisoon,maahan ei paras mahdollinen.Sivulta vapautus takapalkalle,ja sieltä uusi maahanmeno,joka hieno. Loppuun teimme ruutua,ekalla hukassa,eli sinne luoksetulopaikalle hakeutuu,mistä kuitenkin hiimaili omikseen ruutuun. Perään pari ruutua hyvin.Sit mukaan kävelyt,joissa karkailu perään on nyt tosiasia:( Tehtiin sit monta ohimarssia...

Kotiläksy: seuraamisen askelia, kevyen kapulan pitämisiä,tunnarin pitämisiä, ruudun loppuosaa.Ja niitä kaukojahan me harrastetaan oikeesti joka päivä sieltä sohvalta käsin;)

Huraa,Sentakin pääsi harrastamaan!!! Seuraaminen ei ollut niin kamalaa kuin keskiviikkona,mutta oli se silti aika kamalaa... Luoksetulossa Senta näytti,MINÄ OSAAN! Ja teki kyllä 10+ pysähdykset,sivulle tullessa moottorissa oli tosin vähän jälkikäyntiä. Merkki-ruutu oli vähän hukassa,autettiin ja sittenhän se alkoikin löytyä,innokkuutta säestettiin haukkumalla:) Loppuun ohjattu,merkille täysillä(ilmeisesti tarkoitus pyhältää ohi,mutta kuski kiljaisi seis) siitä lähetys oikealle,mutta eksyi keskelle,mitä ei ehtinyt ottaa.Paluu merkille,ja oikea suuntakin löydettiin.Palautus...puun säleet lensi. Sentan treenit olivat vähän sellaista Afrikan tähti peliä,mentiin merkiltä merkille minne sattuu. Jos nyt laitan tavoitteeksi vaikka huhtikuussa kokeeseen,niin ois 2kk aikaa saada Senta taas kisakuntoon.Laitetaanpa harkintaan;)

Ai Sentan kotiläksy? ................................................!!