Lauantaina kävin katselemassa PiirM tottiksia Tassutörmällä ja sunnuntaina olin etsintäkokeessa haun maalimiehenä. Samalla tuli käytyä koko kokeen osiot läpi, ja tentattua tuomari ja kisaajat ja katsojatkin kysymyksillä:) Paljon tuli uutta oppia aiheesta, ja kun pääsi vielä näkemään erilaisia suoritustapoja, niin avot!

Lauantaina tehtiin Ruskan kanssa vain pienet tokottelut, sunnuntaina käytiin tokottelujen jälkeen metsässä. Kokeiltiin janalle sellaista juttua,että Ruska näki jäljen tekijän jn...eespäin, mutta se ei toiminut kyllä meillä ollenkaan. Kierrokset nousivat huippuunsa, ja se siitä.Nyt on kokeiltu, ja jatketaan entiseen malliin:) Otettiin vielä pudotettua, se oikein mallikas, ja tarkkuutta isommalla ruudulla, siinä Ruu saikin tehdä oikeasti töitä,mutta hyvä sekin.

Ja tänään sit tuumailua tulevien suhteen. Eli nyt tokoon panostetaan seuraavat kaksi viikkoa täysillä!!! Tehtiin sitten liikut läpi, ja hyvältä näyttää,kokeet vois olla jo huomenna:) Aloitin ohjatulla,hyvä merkki ja palautus. Metalli tasamaana, sinne rynni,mutta toi hiljaa ja piti kans. Tunnari TOSI siisti,kapulassa ei jälkiä!!!!! Kaukotkin sujui innokkaasti. Seuraaminen oli hyvää, Senta häiritsi ja tunki aina mukaan. Luoksetuloissa Senta oli taas vähän haitoilla, mutta muuan seiso, ja maahan kerran. Se ei oo hyvä, mutta en tiedä millä sais paremmaksi:(  Idarissa hyvät topit ja mukaanlähdöt. Ja ruutuun seis ja down ja palkka siihen, hieno:)  Oikein tyytyväinen olen nyt tokoihin!

Ja sit metsään. Tein neljä janaa, ja käytiin lenkillä. Otettiin lähempää,max.5m ja hyvin irtosi. Mielellään vain lähtee takajäljelle, otetaanpas puheeksi seuraavalla kerralla,ja katsotaan mitä seuraavaksi.... Sit kerättiin vielä keppi tarpeita mukaan uunin pankolle kuivumaan=D ja päivän treenit oli siinä!