Kotisivut ovat edelleen jumissa,joten muutama sana tänne kisoista. Perjantaina ajeltiin Päivin ja Pihkan kyydillä Turkkusee ja käytiin heti tsekkaamassa kisapaikka. Ja siitäpä se alkoi... Yö meni kehiä miettiessä,AVO kehä sijoitettiin hienosti EVL ja VOI kehän väliin,sinne kaiken ahtauden keskelle. Paikkamakuun takana seuraaminen ja nouto!!!!! Lopulta aamuyön tunteina hokasin,että pääsemme kehään ruokatauon jälkeen,jolloin takana ei tapahdu noutoa,ja tulihan se unikin sit silmään. Ruska oli perjantaina hieman stressaantunut matkasta,pissit tulivat eka kerran vasta myöhä illalla.

Lauantai aamuna kisapaikalla ilmoittautuminen ei vetänyt,ja siinä meinasi jo happi loppua.Päivillä tuli jo kiire kehään,ja eipä siinä kauna ihmetelty,kun omakin vuoro lähestyi. Kävin Ruskan kanssa kehän reunoilla tutustelemassa,syötiin nameja ja oltiin rennosti.Ruska kun oli käsittämättömän rauhallinen,eli eilinen matka ja vähäiset yöunet olivat vaatineet veronsa.Tästä tuli itselle rento mieli ja mentiin ekaan kehään aika hyvillä mielin.

Paikallamakuu 10 saatiin se reunapaikka ja piilo oli 3 metrin päässä siitä! Juttelin Ruskalle koko ajan,se pysyi kontaktissa ja murhdin jos katsoi muualle,ja se toimi.Nyvin maahan ja oli maannut rauhassa koko ajan. Siirtyminen seuraavaan kehään,siellä teltan taa piiloon,ettei näe muiden noutoja.Oma noutokapula oli pienessä muovipussissa,jottei näe sitäkään ennen aikojaan.Ja Kaisa(KIITOS SIITÄ!!) ystävällisesti avusti meitä kapulan kehään tuonnissa,eli siitä ei tullut ylimääräisiä kierroksia.

Seuraaminen 9  Piti aika hienosti kontaktin ja seuraaminen tuntui hyvälle kaikkinensa.En tiedä mistä pisteet sit lähtivät.  Nouto 6   nakkasin kapulan ihan liian kauas ja sai siitä lisää intoa.Vauhdikas meno,otti näppärästi ja pureskellen toi viereen,irrotti hyvin. Pureskelusta lähti pisteitä,sanoisinko että aika paljon. Seuraava kehä oli edellisen vieressä,kapea suikale. Seisominen 9-->arvostelulomakkeeseen merkitty 8   Seurasi hyvin,toppi hyvä ja lopussa ei liikkunut,istu hyvä. Tuomarille liian tiivis seuraaminen ja veti jalat alle topissa. Tässä meillä siis virhe lomakkeessa,mitä emme saa korjattua,kun ei ole todisteita videolla:(  Luoksetulo 9,5  jäi hyvin,hyvä vauhti ja hienolla käsimerkilläni sain pysähtymaan nopeaa,loppuosakin hyvä.Mistä puoli pistettä lähti,en tiiä. Maahanmeno 9,5   puoli pistettä lähti taas liian tiiviistä seuraamisesta,mikä oli minusta outoa.Osaa seurata tiiviimminkin...  Ja viimeiseen pikkukehään VOIttajien ruutukehän viereen. Kaukot 9,5  vaihtoväli 10 sekunttia,arvatkaapa miltä tuntui odotella vaihtoa,mutta onneksi koiralla&kuskilla pokka piti. Hyvät vaihdot,lopun perusasentoon nousi hitaasti,siitä puoli pistettä pois. Hyppy 6 tässä oma kämmi kai. Hyppäsi hyvin,ja annoinko liian nopeasti istu käskyn.Eli en odottanyt et kääntyy kunnolla.Jäi seisoon,toinen käsky millä istui ja palatessa pieni hipaisu esteeseen. Kokonaisvaikutuksista 10,9,10 ja 9, eli yhteensä 9,5p. Yhteispisteet siis 173,5 sijoitus vielä arvoitus,mutta kymmenen joukossa kai ollaan sadasta yhdestä koirasta,eli aika hienosti!!! Olin todella tyytyväinen Ruskan suoritukseen näissä olosuhteissa,neiti on oikeesti syntynyt onnellisten tähtien alla. Joukkueemme kaikille koirille ykköstulokset,millä sijoituimme joukkuekissassa SM-5 aika hienosti sekin! ONNEA JA KIITOS Päivi&Pihka,Pipa&Masu,Marja&Otto ja Marika&Asti  Meillä oli hyvä ja hauska reissu.   TK2 RUSKA