Pakkasta oli sit -15, urhoollisesti niin kauan ku lopulta sormet jääty, ja huudon kans kotiin. Ei lämmittänyt edes ajatus siit, että oltiin viinatehtaan pihalla;)

Alkuun ruutua, Senta oli kentällä mukana ja aiheutti hässäkkää, kuten sen,että Ruu karkaili ruudun makuusta, kun viskoin Sentalle namia saadakseni sen pois mun taskusta. No siinähän oiva idea treenata paikallapysymistä:) Luoksetulo kerran, palkka takana, mutta nyt sen saikin vasta makuusta.Se oli hyvä. Ohjatusta suuntia, eli kapulat pitkällä sivuilla. Ensin oikee sit vasenkin, palautukset leluun. Tässä vaiheessa näpit huusi jo, et palelee. Vimppana tunnari, jälleen tiukoilla kapuloilla,oma keskellä. Nyt tuli kapuloille rynnien,vaikka sanoinkin vähän ennen kapuloita et rauha! Mutta hienosti haki sieltä sen oman nostamatta vääriä. Oikein mainiota! Tähän oli pakko lopettaa.

Kaukoja nyt on tehty, kuten aina, kotona sisällä jos minkälaista versiota. Mut toivotaan että nää kelit sallii ulkotreenit ettei tuu niitä pakkaspekkaspäiviä:(