Lauantaina kisasimme ensimmäisen starttimme voittajassa.Luokassa neljä koiraa,paikka liikuntahalli ja osittain mattoa,osittain punaista juoksuratakumimattoa. Jännitti,mutta koitin ja onnistuinkin keskittymään niin,että oma suoritus oli rauhallinen.Tosin jälkeenpäin voi todeta,että vedin suorituksen läpi aivan liian rauhallisesti,noudot mielessä pidin Ruskaa rauhallisena,(en kehunut liikkeistä tarpeeksi-->liian vähän palkattomuustreeniä takana)mikä ehkä oli syynä epäonnistumiseemme. Tosin meillä onnistui ne "heikot" juttumme,mutta varmat menivät taas enemmän ja vähemmän pieleen...Tuloksena kuitenkin melkein ykkönen,250 pojoa,eli tästä on hyvä jatkaa!

Paikallaolo pysyi hyvin kontaktissa odotusajan ja meni ekalla maahan.Oli ollut rauhallinen ja istui käskyllä.

Seuraaminen  teki oikein nättiä seuraamista,PAt suorat.Askelissa ehkä oman kropan käyttöä liikaa.

Istuminen yksi niistä varmoista,ja annoin vain huonon käskyn ja jäi seisoon:( kökkö!

Luoksetulo tätä olen miettinyt,enkä keksi muuta selitystä kuin että alkoi olla jotain epävarmuutta ilmassa.Kontakti hyvä,maahan hienosti ja odotti hyvin.Kutsu,lähti hyvin,pysäytys,seisoi vain sekunnin ja lähti hiippailemaan.Maahan ok,ja loppu ok.

Ruutu oli heti sen näköinen,että ruutu löytyy.Lähti vauhdilla ja hienosti ruutuun,seis ja down käskyt menivät kaaliin,ja pysyi hyvin.Sivulle varmistelin vähän käsiavulla,loppu meni pientä etuilua lukuunottamatta hyvin.

Hyppynouto jännitysmomentti nro1. Heitin kapulan,ja se onnistui hyvin,kapula jäi aika lähelle estettä.Odotti käskyn ja hyvät hypyt ja EI PURRUT KAPULAA LAINKAAN!!!!! JIIHAA!! Palautuskin ok.

Metalli odotti taas hyvin käskyn,ja kapulaan kiinni täysillä.Palautus hyvä.

Tunnari hiukka hirvitti noutojen jälkeen... meni vauhdilla,mutta bongasi oman miltei heti,otti ja toi,pureskellen:( Luovutuksessa jonglööri kapulan otto.Sain kapulan käsiini,mutta sit se alkoi sinkoilla ja lensi lopulta jonnekkin.... Tunnarin pitämisiä siis ohjelmaan.

Kaukot meidän hyvä josta tuli jotain ihan muuta.Liikkurilla oli irtonaiset muovilevyt,jotka saivat takana aikaan läpsivää ääntä,johon kaiki koirat reagoivat.I-S-M-S asti meni hyvin,mut sit ei istunut vaan alkoi hiimailla eteenpäin.Eli jäi yksi liike tekemättä.

Kok.vaik. 10    harmitti ihan vietävästi,mutta tälläistä tämä on. Saatiin hyvä näyttö mitä pitää vielä treenata,kokonaisuus on kuitenkin hyvällä mallilla,mutta juuri palkattomuus-->miten kestää palkata itsellä ajatellen noutoja loppupäässä.Liikkurin tekemät "omituiset" jutut joihin koira voi reagoida. Kaksi tärkeää asiaa,joita otetaan nyt mukaan. Tyytyväinen pitää olla noudoista,jotka ovat olleen aivan kamalaa,ruutu onnistui viime päivien ongelmista huolimatta jne...eli paljon hyvää ja paljon opettavaa asiaa.