Reissusta väsyneenä, -kuka on väsynyt,kuka ei- tänään kuitenkin jatkoimme tokoja. Homma oli todellakin lähinnä höyrynpäästöä,eli aika reippain ja iloisin mielin molemmat koiruudet tekivät tokottelunsa tänään.

Senta hömpötti omat juttunsa, ja onnistui vielä sössimään Ruskan ohjatun seisoskelemalla siellä kapuloiden edessä ja lopulta vanhapiika otti kapulan suuhunsa ja lähti...

Ruskalle siis seuraamista,ei vaadittu mitään,kunhan vain tehtiin,jotta saadaan taas viikon tauon jälkeen rytmistä kiinni. Idaria kierrettiin,se meni näppärästi. Luoksetulossa nakkipalkalla toppeja. Ruudussa hirvee vauhti päällä, oli aika hienonnäköistä menoa. Ohjatussa Senta siis häiriköi, ja Ruska onnistui käymään pari reissua keskimmäisellä. Kun häirikkö poistettin radalta,hyvin nousi oikea ja vasen. Tunnarissa koira pois, kun laitoin kapulat.Odotin jotain ihan kamalaa,mutta nätisti etsi omansa. Kaukoissa sarja läpi,ja sekin ihan jees. Nyt oli sykettä taas entiseen malliin, eli ollaan päästy juoksujen kanssa loppusuoralle. 

Rutsina jatkaa treenejä tokon parissa entiseen malliin, pumpuliin emme koiruutta kääri odotuksen ajaksi;) Hakuilut jätettiin kuitenkin tauolle,mutta tokoja uskallamme tehdä. Ei vain revitellä kovin kamalasti:) Jos pikkuisia on tarkoitus tulla, ne saavat pitää kynsin hampain kiinni ja yrittää pysyä kyydissä,heillä sattuu olemaan vähän vauhdikkaampi mutsi;)